2777
2789
عنوان

سیسمونی نوزاد

111 بازدید | 18 پست

سلام وقتتون بخیر 

من خانوادم میخوان برام سیسمونی بگیرن 

خودم چنتا رو نوشتم نمیخوام کم و کثر باشه 

کمد و تخت خواب جا ندارم که بگم بگیرن بجز اونا میشه بگید چی لازمه دستتون درد نکنه

بهشون فشار نیارین

خودتون هم دست به جیب بشید ، بچه ی شماست خدا بخواد  

جا نداری ، وسیله زیاد نگیر

همون واجبات سیسمونی رو بگیر

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی خدا 🥲🥺🥺🥺منم دلم میخواست برا نینیمون سیسمونی کامل بخریم ولی هزینه ها اجازه نمی‌ده 🥲💔

من مامانم یکساله فوت کرده پدرم گف در حد توانم میگیرم خودمم گفتم کمکش میکنم کمی پس انداز دارم

کالسکه گهواره ساک لوازم نوزاد ست تشک و بالشت قنداق فرنگی حوله پتو قنداق کن روروعک پتو لباس نوزادی شیشه شیر شیر دوش پستانک قنداق پیچ پستانک من اینارو نوشتم فقط

سلام ب سلامتی 

ببین عزیزم گهواره نیازت میشه

لباس زیاد نگیر چون بچه رشدش فرق میکنه 

سرویس خواب(پتو و...)با توجه به فصل دنیا اومدنش زیاد ضخیم نگیر ک استفاده نمیشه اگر ب جا سرویس تکی هم بگیری بهتره

سرویس حوله نیاز نیس دوتا حوله سبک لطیف دم دستی کافیه

زیرانداز  و خشک کن و تب سنج و ناخن گیر وساک وسایل

اگ شیر خشک میدی شیشه شیر 

سرویس غذا خوری هم ک زوده براش واقعا

ی مقدار اسباب بازی مثل جغجغه

کریر نیاز میشه برا رفت آمد تو ماشینم میتونی بزاریم ب عنوان صندلی با توجه ب وزن بچه تا نزدیک ۱سال متغیر میشه استفاده کرد

فعلا اینا یادم بود موفق باشی

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅
اره مرسی عزیزم

لباس خونگی از هرکدوم۳ دست سایزهای ۱ ۲ ۳

لیوان ابخوری.طرف غذاخوری و قاشق چنگال.پستونک.لباسشویی.دندون گیر.شیشه شیر.سرویس ناخن گیر.زیراندازتعویض پوشک.تشک بازی.چوب لباسی.خشک کن.قنداق.شانه و برس.جغجغه.سرویس حوله تن پوش.فلاسک.وان حمام.پشه بند.روروئک.سرویس کالسکه.تاب.سه چرخه‌.پیش بند.شورت دکمه ای‌.کهنه و مشما.چادربازی.استخرتوپ.(کفش.پاپوش.جوراب.و لباس بیرونی هم گفتم تو ۸ماهگی میخرم چون وزنشو نمیدونم چقدره)

من همینارو خریدم دیگه هیچی نمیخرم براش

لباس خونگی از هرکدوم۳ دست سایزهای ۱ ۲ ۳لیوان ابخوری.طرف غذاخوری و قاشق چنگال.پستونک.لباسشویی.دندون گ ...

مبارک باشه به دل خوش استفادشون کنی واسش عزیزم 

مسشه بپرسم هزینشون چقد شد حدودی

مبارک باشه به دل خوش استفادشون کنی واسش عزیزم مسشه بپرسم هزینشون چقد شد حدودی

فداتشم همچنین راستی یادم رفت لحاف تشکشم کامل خریدم تشک پتو بالشت درسایزهای نوزادی .نوجوانی و بزرگسالی و ی دست هم سرویس خواب فانتزی خریدم واسه مهمونیا بردنش

راستش من چون دوبار قبلا حامله شدم اما نموندن از همون اول ک حامله شدم میدونستم کسی بهم سیسمونی نمیخواد بده خورد خورد خریدم ازسال۹۹تا الان ک هرچی دیدم خورد خورد خرید کردم کلا شده ۲۵میلیون اما الان ک قیمتارو میبینم اگه همینارو الان میخریدم راحت فک کنم بالای ۵۰میشد.مثلا لباسشویی یاهمون مینی واش سال۹۹خریدم ۴۰۰هزار اللن شده ۵میلیون

2810