2777
2789

من عدد ذخیره تخمدانم ۶ هست ،قنددخون ناشتا هم ۱۰۵ 

دکتر گفت در معرض دیابتم 

توی سونوی  سوم پریودی هم‌ گفته فولیکولای ریز متعدد هست ، تو ازمایش خون سوم پریودیم پرستوژن ۳٫۵ هست ..

یعنی من پلی کیستیکم ؟ اگه آره یعنی قند خونم به خاطر اینه بالا رفته،؟

پلی‌کیستیک داری.

عدم تعادل هورمونی باعث مقاومت به انسولین میشه و در نتیجه قند خون میره بالا. با مصرف دارو و رعایت رژیم غذایی می‌تونی کنترلش کنی. توصیه می‌کنم بری پیش متخصص غدد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قند خون باعث میشه تنبلی تخمدان بگیری چون قند هورمون هاتو بهم میزنه باعث بالارفتن تستوسترون میشه یکی از درمان های تنبلی تخمدان کنترل قند خونه من قندم بالا نیس اما پلی کیستیک ام از وقتی قند و شکر حذف کردم پریودام مرتب شده سونو هم دادم گفتن اوکیه

پلی‌کیستیک داری.عدم تعادل هورمونی باعث مقاومت به انسولین میشه و در نتیجه قند خون میره بالا. با مصرف ...

ممنون که اومدی 

یعنی پلی کبستیکم حتمیه؟ 

بعد من تا سال اینده نمیخام بچه دار بشم با این اوصاف دارویی داره پلیکیستیک؟

قند خون باعث میشه تنبلی تخمدان بگیری چون قند هورمون هاتو بهم میزنه باعث بالارفتن تستوسترون میشه یکی ...

من نمیدونم قند خون باعث به هم زدندهورمونام شده یا بر عکس هورمونام باعث شدن قند بالا بره 

تستسترونم دو دهم هستش ( ۰/۲)

نمیدونم چکار کنم

ممنون که اومدی یعنی پلی کبستیکم حتمیه؟ بعد من تا سال اینده نمیخام بچه دار بشم با این اوصاف دارویی دا ...

پلی‌کیستیک درمان نداره ولی کنترل میشه. برای بچه‌دار شدن هم نگران نباش. فعلا یه مدت تحت نظر دکتر باش تا قند خونت متعادل شه. 

من نمیدونم قند خون باعث به هم زدندهورمونام شده یا بر عکس هورمونام باعث شدن قند بالا بره تستسترونم دو ...

هردوشون روهم تاثیر داره 

داروهاتو مصرف کن چای سبز هرروز دم کن بخور ورزش کن و قند و سرخ کردنی نخور

میگم برا پلیکیستیک متخصص غدد بهتر از دکتر زنانه؟

به هر دو مربوطه ولی تو شرایط شما به نظرم غدد بهتره. متخصص زنان زمانی اولویت داره که مشکل هورمونی یا متابولیسمی جدی وجود نداشته باشه یا بخواید بچه‌دار بشید. اما شما الآن چون قند خونتون بالاست، بهتره برید پیش متخصص غدد.