2777
2789

حال توضیح دادن ندارم اما یه اخلاق شوهرم رو مخه اخلاقهای بد و خوب دیگه هم داره

اگه ناراحت باشه از دست کسی بهش پیام میده صدبار بهش گفتم با طرف سنگین باش کم کم درست میشه نشد مثل خودش رفتار میکنیم میگه باشه و کار خودش رو میکنه و بعد ها  اون کسی که شوهرم بهش پیام داده به من میگه انگار اون لحظه آب سرد میریزند روم وجالبه انکار میکنه ومن پیامها رو ندیدم تو گوشی خودش که نیست سر چیزهای مسخره 

سه بارش  رو فعلا میدونم به فامیل من هم میده

اولیش چرا از مشهد که اومدیم دیدنمون نیمدید ولی دیدن داماد عمه رفتید 

دومیش به عموم که از مکه اومده بود پیام داده بوو که مامان وبابام رو هم دعوت کنید

سومیش به مامانم که چرا شام خونه پدر شوهرم دعوت  بودند نرفتند از زیارت کربلا اومده بودند

همه اش خودم و خودش رو تحقیر کرده  میگم دوست ندارند بیاند این بچه بازیها  چیه 

این وسط من انگار وجود ندارم تاره طلبکارم میشه 

امیدوارم مامانم پیامهارو پاک نکرده باشه 

خاله زنکه متاسفانه 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.