2777
2789
عنوان

درد و سوزش شدید مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 40 پست
همون شقاق یا بواسیرهفقط باید بری معاینه بشی تا قطعی بگه و دارو بده اصلا استدس نگیرمنخودم شقاق داشتنی ...

آخه من باردارم میترسم قرار باشه جراحی کنم این دارو های بیهوشی و بی حسی تاثیر بذاره رو بچم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من باردارم میترسم قرار باشه جراحی کنم این دارو های بیهوشی و بی حسی تاثیر بذاره رو بچم

نبابا دکتر خودشون میدونن چه درمانی بدن با خیال راحت برو پیش متخصص

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
نه اصلا دستم بهش نخورده نمی‌دونم ی دفعه چی شده فقط تنها کاری میکنم معمولا بعد مدفوع دوش مقعد میگیرم ...

وای دختر خودتو با همین کار نابود کردی

این وسواس چیه که گرفتی

با یذره شامپو بچه خودتو بشور و اب بگیر چیزی نمی مونه

این کارم دیگه هیچوقت نکن، بافت های روده خیلی نازکه زخم کردی و التهاب ایجاد کردی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
پماد رکتال تاثیری داره؟

بله عزیزم ضد التهابه و خیلی خوبه

من خودم سه ۴ تا پمادشو استفاده کردم و گاهی لازم باشه استفاده میکنم

ولی نمیدونم توی بارداری میشه استفاده کرد یا نه

اسمش رکتول هست، از گیاه مورد استفاده شده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
وای دختر خودتو با همین کار نابود کردیاین وسواس چیه که گرفتیبا یذره شامپو بچه خودتو بشور و اب بگیر چی ...

ینی ممکنه مال این باشع ؟ من چیزی داخل نمیکنم ها آب فقط دهانه مقعد میگیرم تخلیه میشه بعدش

آب میفرسی داخل بعد خالی می‌کنی من الان چند ساله اینکارو میکنم تاحالا مشکلی نداشتم نمی‌دونم چرا اینجو ...

عزیزم توی این چند سال خودشو نشون نداده بوده و الان بروز کرده، به مرور به خودت اسیب زدی، واقعا نیازی نیست که اینکارو میکنی، جدی بگیر و دیگه انجام نده

آب میفرسی داخل بعد خالی می‌کنی من الان چند ساله اینکارو میکنم تاحالا مشکلی نداشتم نمی‌دونم چرا اینجو ...

واااا این چه کاریه کدوم دکتر یا طب قدیمی این حرف رو زده که شما انجامش دادی؟؟؟

مقعد طوری طرحی شده که فقط کار خروج رو انجام بده 

چرا با سلامتیت این کارو میکنی

میگی چند ساله مشکلی نداشتم به نظرم الان داره عوارضشو نشون میده

دیگه این کارو نکن

2810