2777
2789
عنوان

اشکام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 26 پست

منم اینطوری میشم گاهی احساس تنهایی خفن می‌کنه ولی می‌دونی چی آرومم می‌کنه 

اینکه ی خدا اون بالا هست بی منت دوست داره بی منت بهت عشق میده و کنارته من هروقت از تنهایی حالم بد میشه خفم  می‌کنه به خدا فکر میکنم آروم میشم به آرزوهام 

ی کاری کن همین الان بنویس برای ما آروم بشی بعد ی بار دگ بخونش تو ذهن خودت بعد به این فکر کن چجوری حل میشه یا میبینی سخته بسپار به خدا بگو خدایا سپردم به خودت خودت درست کن من دگ کم آوردم باور کن آروم میشی خیلی سریع گره از کارت باز میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیشده عزیزم به من بگو🤕

چی بگم جدا شدم میگن به زوربیا برگرد بهش بابا کن ازش متنفرم 

یا حسین من تنهام

داداشم میگه من وکالت طلاق میگیرم ازش ایندفعه راحت جدا میشی یه بار دیگه فذصت بده با گریه هاشو التماساش همه رو خر کرده 

من ازش متنفرم نمیتونم برم زیر یه سقف باهاش 

امروز اومده میخواد به زور بغلم کنه ببوسه منو جیغ زدم گفتم به خدا بهم دست بزنی خودمو میکشم 

میگع علشقتم میمیرم 

ازش متنفرم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
منم اینطوری میشم گاهی احساس تنهایی خفن می‌کنه ولی می‌دونی چی آرومم می‌کنه اینکه ی خدا اون بالا هست ب ...

اره تنها جایی که دارم اینجاست هیچکسو ندارم

اشکام بند نمیاد 

قلبم تیر میکشه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

یا حسین من تنهام

مگه به من قول ندادی شرشو از سرم کم میکنی

چرا برگشته چی از جونم میخواد رفته دوراشو زده دیده بهتر از من کسی نیست حالا بشه طلا نمیخوامش

من واقعا ارزوی مرگ دارم

میشه به حرفم گوش کنی سبک زندگیتو عوض کن 

شروع کن شکر گذاری از چیزای کوچیک شروع کن 

تو به دنیا اومدی برای ی هدف ی آرزو برای ی قشنگی کافیه دیدت رو عوض کنی بعدش میبینی ک چقدر حالت خوب شده 

من قبلاً خیلی مقایسه میکردم حالم بد میشد حس تنهایی خفن میکرد هر روز یعنی هر ثانیه 

شروع کردم شکرگذاری باور کن کم کم معجزات خدارو دیدم تو زندگیم حالم و مسیرم بهتر شد خیلی بهتر الآنم گهگاهی میاد سراغم تنهایی ولی وقتی به خدا فکر میکنم و خواسته و آرزوهایی ک قرارع به کمکمش برسم حالم خوب میشه

اهل نصیحت نیستم خودم متنفرم خودمم ی جوان کوچیکم ولی خواستم حال خوب رو ک خودم راهشو رفتم برای تو بذارم شاید من ی نشونه ام برات لطفا برای ی هفته هم شده انجامش بده خواهش میکنم 

میشه به حرفم گوش کنی سبک زندگیتو عوض کن شروع کن شکر گذاری از چیزای کوچیک شروع کن تو به دنیا اومدی بر ...

عزیز دلم ببخش اینقدر حالم بد بود رفتم الان پستتو دیدم کمنون که اینقدر مهربونی که وقت گذاشتی برام

راستش مشکل من خیلی پیچیده تر از این حرف هاست 

فکر کن دارن منو مجبور میکنن به یه نوع ازدواج اجباری حالا با یکم تفاوت ولی اصل قضیه همینه به حدی امروز تحت فشار بودم که خدا میدونه 

و اینکه طرف من خدای زبون بازیه راحت همه رو فریب میده 

بی ربط بود نام کاربریم از یه بیته

حس ششم گفتم الان تو این حال بد من چه گیری دادی قربونت برم من