2777
2789
عنوان

تیروئید بارداری

101 بازدید | 12 پست

هفت هفته باردارم و امروز نتایج آزمایشم رو دکتر نگاه کرد و تیروئیدم ۳.۸۷بود بهم گفت لب مرزه و دو هفته بعد آزمایش رو تکرار کنم و بهم دارو بده 

کسی تجربه ای داره در این مورد؟

آخه خیلی نگرانم 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگرانی نداره فوقش یه قرص باید بخوری

نگرانم تاثیری رو بچه نذاره 

باید دکتر غدد برم یا همون دکتر زنان اگه دارو داد همونو استفاده کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی هم خوبه عددش . اصلا از حرف دکترا نترس . منم سر دخترم ۶ بودم بعدش با دارو شد ۳ . مشکل برا مواقع ...

مرسی بخدا یکم آروم شدم 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کل ۹ ماه قرص میخوردم زیر نظر متخصص زنان . هر چند وقت ولی می‌فرستاد آزمایش ک همش تو رنج ۳,۳ و نیم ...

الان بچه تون چند سالشه 

مشکلی که نداره خدای نکرده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان بچه تون چند سالشه مشکلی که نداره خدای نکرده؟

۸ ماهشه، ن بابا شکر خدا سالم و سرحال و ناز . الآنم باردارم ، با تیرویید ۳ ،، هر از گاهی میخورم قرص رو . ولی دیگه استرس ندارم چون میدونم این مقادیر طبیعیه . ضمنأ باید ۳ ماه اول یدوفولیک بخورید بجای اسید فولیک

نگرانم تاثیری رو بچه نذاره باید دکتر غدد برم یا همون دکتر زنان اگه دارو داد همونو استفاده کنم؟

نه دادو بخوری هیچ تاثیری نداره متخصص غدد باید بری

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
۸ ماهشه، ن بابا شکر خدا سالم و سرحال و ناز . الآنم باردارم ، با تیرویید ۳ ،، هر از گاهی میخورم قرص ر ...

خدا حفظش کنه 

منم فعلا سعی میکنم استرس ندم به خودم تا همون دو هفته بعد انشاالله که همچیز خوب پیش میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا حفظش کنه منم فعلا سعی میکنم استرس ندم به خودم تا همون دو هفته بعد انشاالله که همچیز خوب پیش میره

سلام عزیزم مبارکه باردار شدنتون 

همسر منم مشکل اسپرم داره میشه لطقا کنید بگید چه دارو های گیاهی خوردن ؟؟

سه سال اقدامیم