2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183545 بازدید | 1176 پست
طلوع تابان آسمان مدنظرم بود .ولی قطعی نیست

وای طلوع و تابان خداوکیلی نهههههه خیلی سن بالایی و پیرزنیه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی مبارکهولی چطور میتونی 4 تا بچه !!ماشالله داری بخدا ماشالله ب صبر و حوصلت واقعان

بتونم یا نتونم دیگه کار از کار گذشته

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم پسر دارم و در آرزوی دختر هستمخواهر هم ندارمعزیزم اگه میشه برا منم دعا کنید یه فرزند سالم و خوشگل ...

حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چقدرذوق کردم عاشق دخترم وخدایه دخترداده سه تاپسر شلوغ درسته سخته ولی ارزشش روداره ان شالله خیر ...

💚🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری سه قلو میشه؟توی ژنتون بوده؟و خودتون خواستید جنسیت دختر باشه؟یا نهو چه رژیمی داشتید که هرسه دخت ...

ژن دوتایی داشتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر عزیزم سلام‌مبارک باشه انشاالله شاهد بزرگ شدن و خوشبختی همه‌‌ بچه هات باشی و خودتون وشوهرتون بچه هاتون خانوادتون همگی در پناه حق درآغوش خداوند منان باشید و سلامت ارزوی خوشبختی دارم براتون.💚یاحق یاعلی💚

سلام خسته نباشید نماز ستون دین است وآرامشی از جنس خداونا ۵۰ تاصلوات میفرستم انشاالله خداوند قبول کنه به عنوان شرکت در نماز اگر شد بیشترهم صلوات میفرستم💚 خداقوت یاعلی نماز هاتون و💚 عذاداریاتون قبول💚

2810