2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183547 بازدید | 1176 پست

مبارکه عزیزم انشالله هرسه تا دختر نازتو سالم وسلامت بغل بگیری و چهارتا فرزندت زیر سایه پدر و مادرشون بزرگ و خوشبخت شن آمین

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
انشالله سلامت بیان بغلتمن جات استرس گرفتممن دوتا بچه تنها بزرگ کردم موهام سفید شد.خیلی سخته انشالله ...

🥲💜

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مامان سه دختر هستم فقط سه قلو نیستند خیلی خس خوبیه ‌مبارکت باشه 😍دخترای منم اینقدر نازن ب ...

خدا ببخشه 😍🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اااای جاااانم ... ماشالله هزار هزارماشالله ...درهای رحمت خداوند به روی خانواده تون باز شده ...‌ ...

😍چه اسمهای زیبایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام قشنگ من سلام نفس من من فداشون بشممم نمیدونم ولی فک کنم همه دختر باشن به احتمال ۹۰ یا ۲ دختر ۱ پ ...

عزیزم💜🩷هر سه دخترن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله بسلامتی بدنیا بیانحس عجیبیهدختر ‌ی چیز دیگستبخدا دخترم ۲سالش هم نشده وقتی یکم ناراحت باشم ع ...

عزیزدلم

سلامت باشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم💜🩷هر سه دخترن

هووووووو ای جانم من قربونشون برم وااای وااای من ذوق من عشق من فدا 

خانوم جون یکیشون رو بده به من 🥺🙌من فداشون بشم خوشگلای مننن واای 

مبارکت باشه جانا ایشالا زیر سایه شما و همسر گرامی بزرگ شن و موفق باشن! 💚

واکنش همسرتون چی بود؟ خیلی ذوق کردن؟؟ واای من چرا اینقدر خوشحال شدممم

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

وای فقط داداششون چه غیرتی بازی دربیاره برای خواهری ۳ قلوش 😂😍😍چند سالشه داداش؟

۶سالش،شده چند روز پیش😅💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عکس سونو میزارید؟ چه شکلیه سونوی چندقلو؟🤩

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810