2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183549 بازدید | 1176 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂

وای خدا😍دیگ خونتون میشه خونه ی جیغ جیغوهای مو خرگوشی با لباس های صورتی و رنگی رنگی ..اوه اسی سه تا هَوو😂چنان از سر کول پدرشون برن بالا که ..حامله ای برای منم دعا کن 😘🩵

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
یه دونه پسر دارم 🩵این سه تا دخترن

جسارتاچندسالتونه؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

اسی مبارکت باشه خیلی ذوق کردم😍انشالله به سلامتی به دنیا میان و خوشبخت میشن🤍🤍🤍😍مطمئنم بهترین مام ...

مرسی جان

۲۹

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اسی خوش به حالتواقعا میگما داشتم تصور میکردم سه تا دختر پیرهن صورتی پوشیده موها دوگوش بسته دنبال ...

🥲🫂

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام