2777
2789
عنوان

دختر عقد کرده تو مدرسه شاهد ثبت نام میکنن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 65 پست
والا ما هرچی دیدیم از مجردا دیدیممتاهل دیدم تو شاهد آنقدر صاف و ساده یه کلمه حرف زشت نمی‌زدبقیه کلا ...

وا خانوم شما هی داری حرفاتو‌ توجیه میکنی بدون اینکه شرایط و درنظر بگیری ،، اموزش پرورش تصمیم میگیره کی مجا درس بخونه شما اگه کاری از دستت برمیاد برو اموزش و‌پرورش‌اونجا خاسته‌هاتو بگو ، اینجا با چارتا جمله هیچی عوض نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا خانوم شما هی داری حرفاتو‌ توجیه میکنی بدون اینکه شرایط و درنظر بگیری ،، اموزش پرورش تصمیم میگیره ...

من خواسته ای ندارم گلم

شما پریدی تو حرف من

نظرتون و حق الناستون برا خودتون نگه دارین

چون شما دوست داشتی رفتی بزرگسال دیگه همه ازدواج کنن برن بزرگسال؟

موفق باشی

وا خانوم شما هی داری حرفاتو‌ توجیه میکنی بدون اینکه شرایط و درنظر بگیری ،، اموزش پرورش تصمیم میگیره ...

اموزش و پرورش حدود ۸ ساله که قانونشو عوض کرده و هیچ مشکلی با تحصیل ازدواج کرده ها نداره یکم تحقیق کنی متوجه میشی

من خواسته ای ندارم گلمشما پریدی تو حرف مننظرتون و حق الناستون برا خودتون نگه دارینچون شما دوست داشتی ...

اینجا خیلی چیزا دوس داشتنیه اما چون قانون یه چیز دیگه رو میگه باید رعایت کرد ، اونی ک باید‌بفهمه خودش میفهمه اونی ام ک نه نیاز به توضیح و مجاب کردنش نیست ...

بدرود 👋

من قانون الانو نمیدونم

ولی واقعا رفتارها و گفتارها شون متفاوته

ما داشتیم تو کلاس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
قرار‌ بود شنبه هارم تعطیل رسمی کنن آیا رسمی شد؟؟ خیلی حرفا زده شده اما علنی و انجام نشده ... مهم اجر ...

این قانون اجرا شده قانون شده مفاد و تبصره داره توی اموزش و پرورش ....تعطیلی شنبه ها مجلس رفت تصویب شد ولی شورا قبول نکرد و تبصره و مفاد و قانونی نشد

2810