2777
2789
عنوان

ارزش داره برای ارشد هزینه کنم

121 بازدید | 8 پست

لیسانس پرستاری دارم دوست دارم حتما ارشد بگیرم الان یه موسسه هست که جزوه و مشاوره و ازمون و تست و همه چی روهم ۶ تومن میشه آمار قبولی هاشون هم خیلی بالاست پیگیری و مشاوره شون هم خوبه 

جوجه پرستار

ایا ارشد گرفتند تاثیری در حقوقت میزاره؟ اگ نمیزاره وقتتو و پولتو هدر نده چون تو ارشد هیییییچ خبری نه ...

نه زیاد ولی به هر حال موقعیتم بالاتر میره گرایش هامونم خیلی متنوع هستش 

جوجه پرستار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببین باید وزن طلا رو ضرب در قیمت طلا تو این لحظه کنی مثلا طلای شما ۲ گرمه قیمت لحظه هم ۳۶۰۰۰۰۰(سه ملیون و ششصد) هستش 

میشه ۳۶۰۰۰۰۰×۲

که حاصل میشه ۷۲۰۰۰۰۰(هفت ملیون و دیویست)

حالا شما این مقدار خامه باید به علاوه کنی تو ماشین حساب با درصدی که داره بهت میگه

📍📍📍طلای دست دوم رو باید زیر ۷ درصد باشد📍📍📍

(این مقدار ۷درصد هم بیشینه ی اجرت هست اگر تهران باشی ۳ درصد هم حتی میتونی بخری)

۷۷۰۴۰۰۰=۷٪+۷۲۰۰۰۰۰

اینجوری عزیزم حالا چندتا خونه امتحان کن رو عددای مختلف که یادت بمونه فردا تو طلا فروشی گوشیتو دربیاری حساب کنی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
عزیزم ببین باید وزن طلا رو ضرب در قیمت طلا تو این لحظه کنی مثلا طلای شما ۲ گرمه قیمت لحظه هم ۳۶۰۰۰۰۰ ...

ممنون عزیزم لطف کردی فقط جلوی طلافروشه خودم حساب کنم زشته؟ 

جوجه پرستار

ممنون عزیزم لطف کردی فقط جلوی طلافروشه خودم حساب کنم زشته؟

مگه طلافروشا جلوی ما حساب میکنن زشته؟

یا از ما پول میگیرن زشته؟

بارها رفتم با دوستام طلا بخرن طلارو نشون دادم گفتم چند درصده مثلا گفته ۱۷ درصد بعد موقع ضرب دیدم خیلی داره میزنه و آخرش یه عدد بیشتر میگه از اون حساب کتاب ذهنیم منم جلوش ضرب کردم گفتم ۱۷ درصدش اینقدره و شروع کردن به ماست مال کردن که نمیدونم ۱۷ درصد فقط اجرته ۷ درصد مالیته ۹ درصد نمیدونم چیه یبار مرده گفته بود ۱۷ درصد ولی ۳۷ درصد زده بود🤯

یبار برای خودم رفتم یه طلافروشی معتبر و معروف طلای پس اندازی دست دوم‌میخواستم زیر یک گرفتم یه پلاک نشون دادم آورد کشید گفته بود ۷ درصد باز با حساب کتاب ذهنیم نخوند زدم تو ماشین حساب دیدم داره ۹ درصد یا ۱۱ درصد حساب میکنه گفتم طلای کارکرده ۷ درصده گفت گرم پایین گرونتره گفتم من بیشتر از ۷ درصد نمیخرم و اومدم بیرون 

حالا آنچه شرط بلاغ بود باتو گفتم دیگه خجالت میکشی میخوای برو قیمت بگیر وزنش رو حفظ کن بیا بیرون برو یکم اونورتر ماشین حساب بزن اگه دیدی درست میداد بگیر

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
مگه طلافروشا جلوی ما حساب میکنن زشته؟یا از ما پول میگیرن زشته؟ بارها رفتم با دوستام طلا بخرن طلارو ن ...

مرسی عزیزم اره بلانسبت طلافروشا خیلی کلاهبردارن😂😂 واسه همین میترسم مخصوصا بیبی فیسم هستم دیگه بدتر مرسی لطف کردی❤️😘

جوجه پرستار

مرسی عزیزم اره بلانسبت طلافروشا خیلی کلاهبردارن😂😂 واسه همین میترسم مخصوصا بیبی فیسم هستم دیگه بدتر ...

خواهش میکنم‌ گل ،دیگه کلاهتو فردا دودستی بچسب 😁