2777
2789

پلک میزنم عنوانتو میبینم ! پسر من الان یک ماهه داره برای کنکورش میخونه 

شما هنوز  داری توی نی نی سایت وول میچرخی تاپیک میزنی 

اگر هدف داری واقعااا

یه مشاور تحصیلی بگیر اون خیلی بهتر کمکت میکنه 

اگرم نه هیچ ! 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دهه هفتادی راغب هستم😄

ولی متاسفانه فعلا امکاناتشو ندارم که بخونم💔

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
پلک میزنم عنوانتو میبینم ! پسر من الان یک ماهه داره برای کنکورش میخونه شما هنوز داری توی نی نی سایت ...

خب من چکار کنم که تاپیکم تکراری نباشه.من جز این موضوع موضوع دیگه ای ندارم

خب من چکار کنم که تاپیکم تکراری نباشه.من جز این موضوع موضوع دیگه ای ندارم

موضوعت مهم بود واقعا میرفتی دنبالش برای درس خوندن ! 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

داداش تا کی می خوای این تاپیکو بزنی ؟

تا سال دیگه؟

بنظرت کافی نیست؟

خودت باید از یه جایی شروع کنی .

منم همیشه دنبال یه پایه بودم برا درس خوندن ولی اینطور بدتر کشیده شدم پایین.

حالا باز خود دانی.

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
پس چرا اسم کاربریتو گذاشتی دختر قوی.اینجوری میخوای قوی باشید؟

قوی هستم،الان طبق شرایط موقع خوبی نیست چون دوباره همون نتیجه قبلی رو میگیرم پس وقت تلف کردنه

کار عاقلانه فعلا تلاش برای تغییر شرایطه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
باید انگیزه پیدا کنم.سنم بالاست خب.

اول برو مشاوره تحصیلی 

بعد برو کتابخونه خصوصی ثبت نام کن 

همه درس میخونن شما هم تو جو اونجا رقابت میکنی