2777
2789
عنوان

عزیزان یه سوال هر سرطانی تو ازمایشای خون نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 60 پست
عزیزم من خودم بشدت ادم ترسویی هستم و با کوچیک ترین علائم و بیماری در خودم و اطرافیانم اینقدر مطالعه ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده کلی امیدوار شدم حالش فعلا خوبه اصلا حالش بد نمیشه اشتهاش خیلی زیاد شده حتی دکترش گفته بیست کیلو اضافه وزن داره که باید لاغر کنه امیدوارم مژه هاش و ابروهاش دیگه نریزه چون خیلی حساسه دکتر میگه تو ران بوده جای نگرانب نیست خداروشکر  کنید تو شکم یا مغز نبوده

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله هرچه زودتر تاج سلامتی رو بزاری روی سرت

مرسی عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله

خواهر منم انجام داده و خداروشکر بخیر گذشت

انشاالله تن شما هم سلامت باشه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
خواهر منم انجام داده و خداروشکر بخیر گذشتانشاالله تن شما هم سلامت باشه

خیلی خیلی ممنونم

من خوش شانسم گوگولی ترین سرطان ممکن رو گرفته ام که الحمدلله درمان راحت داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خداروشکرنگران نباش گلمکسی ک توده بدخیم داره براش شیمی درمانی تجویز میکنن حالا بسته به نوع و شدت متفا ...

عزیزم چه سرطانی داشتن؟؟]چند جلسه شیمی درمانی شدن؟؟موهاش و ابرو ومژه هاش کامل ریختن؟؟

خیلی خیلی ممنونممن خوش شانسم گوگولی ترین سرطان ممکن رو گرفته ام که الحمدلله درمان راحت داره

الهی شکر الهی همیشه سلامت باشی برای بیمار منم دعا کن

الهی شکر الهی همیشه سلامت باشی برای بیمار منم دعا کن

الهی تن سالمش رو بغل میکنی

عزیزم چه سرطانی داشتن؟؟]چند جلسه شیمی درمانی شدن؟؟موهاش و ابرو ومژه هاش کامل ریختن؟؟

سینه ۸ جلسه

بله بیشترشون ریخت

یکم ته مژه وابروهاشون مونده بود ولی بور شده بود رنگشون

الان موها ابروها و مژه هاش کامل برگشته و مشکی ان

برای ابروهاشون روغنای گیاهی زدیم تقویت شدن و یکمشون موند و الان خیلی بهتر از قبل شدن

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
ممنونم عزیزم خدا خیرت بده کلی امیدوار شدم حالش فعلا خوبه اصلا حالش بد نمیشه اشتهاش خیلی زیاد شده حتی ...

خداروشکر که حالش خوبه 

یچیزی بگم بهتون بیشتر امیدوار بشین بیمارانی که تحت شیمی درمانی هستن وقتی اشتهاشون زیاد میشه علائم بسیار خوبی هست؛بی اشتهایی خوب نیست😍

اره واقعا خداروشکر 

همیشه اینو در نظر بگیرید که شرایط میتونست خدایی نکرده خیلی بدتر از اینها هم باشه ولی لطف خدا همیشه شامل حال ادم ها هست و همینکه در حال حاضر حال بیمار خوب هست و عمل موفقیت امیز بوده جای شکرش باقیست؛

فقط یچیزی بگم شما اگه تاپیک های منو بخونید متوجه میشین من چقدر خودم از لحاظ روحی در مواجه شدن با مشکلات و بیماری ها ضعیف و ترسو هستم، ولی شغل و رشته من روانشناسی هست و مردم از ما انتظار دارن که خودمون بدون دغدغه و مشکلات باشیم ولی اینطور نیست همه ی آدم ها به نوعی در زندگی درگیر مشکلات هستن…که از خدا میخوام همه ی مشکلات و بیماری ها و گرفتاری ها ختم به خیر بشه و همه ی عزیزان تنشون سالم باشه چون هیچ چیزی ارزشمند تر از سلامتی نیست❤️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر که حالش خوبه یچیزی بگم بهتون بیشتر امیدوار بشین بیمارانی که تحت شیمی درمانی هستن وقتی اشتها ...

ممنون عزیزم خیلی لطف دارید خدا خیرتون بده خیلی امیدوار شدم الهی همیشه تن خودتون و خانوادتون در سلامت کامل باشه...خودش ناراحته میگه از وقتی شیمی درمانی میشم خیلی اشتهام زیاد شده چاقتر شدم ماشالله همه چی هم میخوره همش میگه من هیچ مشکلی ندارم دکتر الکی شیمی درمانی میکنه دکترم میگه نه باید محض احتیاط شیمی درمانی بشی که خدای نکرده این توده تا اخر عمر برنگرده ولی دکتر گفته از نوعی هیت که هیچ جای دیگه درگیر نمیگنه ممکنه فقط همیجا باز رشد کنه اونم اگه شیمی درمانی نشه اگه بشه هیچ وقت رشد نمیکنه این دوجلسه شکر خدا هیچی حالش بد نشد چون خیلی هم بنیه اش قویع ورزشکاره بنظرتون امکانش هست جلسات بعد حالش بد بشه؟؟؟

ممنون عزیزم خیلی لطف دارید خدا خیرتون بده خیلی امیدوار شدم الهی همیشه تن خودتون و خانوادتون در سلامت ...

فدای شما عزیزم

اگه غذاش رو کامل بخوره و تقویت بشه

روحیه ش هم قوی باشه اصلا حالش بد نمیشه

فقط یکم ریزش مو حال این بیماران رو میگیره و به سمت افسردگی میرن

که شما میتونید جو رو عوض کنید که روحیه شون شاد باشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای شما عزیزماگه غذاش رو کامل بخوره و تقویت بشهروحیه ش هم قوی باشه اصلا حالش بد نمیشهفقط یکم ریزش م ...

بله عزیزم کاملا درسته همش میگه موهام دارن میریزن خیلی غصه میخوره سه شنبه پیش دوتا دکتر تهران نوبت گرفته میگه اگه دکترای تهران بگن شیمی درمانی لازم نیست دیگه اصلا نمیرم چون خیلی غصه موهاشو میخوره ولی ما بش میگیم دو جلسه رفتی اون شش جلسه هم برو زود تموم میشه خودش برای شیمی درمانی خیلی حساسیت به خرج میده ونگرانه غیر از ریزش مو هیچ مشکل دیگه ای خداروشکر نداره براش دعا کن تهران میره ناامید برنگرده

فدای شما عزیزماگه غذاش رو کامل بخوره و تقویت بشهروحیه ش هم قوی باشه اصلا حالش بد نمیشهفقط یکم ریزش م ...

من خودم آزمایشاتشو و سی تی رو آنلاین برای یه دکتر تهران فرستادم گفتن شیمی درمانی لازم نداره ولی دکترای شهر خودمون میگن نه چون توده بزرگ بوده حتما باید شیمی درمانی بشه که دوباره رشد نکنه نمیدونم کدوم راست میگه کدوم دروغ

من خودم آزمایشاتشو و سی تی رو آنلاین برای یه دکتر تهران فرستادم گفتن شیمی درمانی لازم نداره ولی دکتر ...

عذر میخوام بیمارتون اقا هستن یا خانوم؟

توی تهران یه دکتر پروفسور خوب پیدا کنید یه ویزیت بیاین ببینید نظر اخر رو چی میدن و دیگه طبق نظر ایشون پیش برید

دکترای معمولی هرکس یه حرفی میزنه ادم نمیدونه باید چیکار کنه؛انشاالله که به خیریت تموم میشه نگران نباشین توکل به خدا کنید تموم میشه این روزا هم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810