2777
2789

ن با خ اهر در ارتباطم ن با برادر ن با خاله ن با عمه ن با دختر خاله ن با دختر عمه با هییییییچکس 

اوایل قبلا ک بچه بودم باهاشون خوب بودم حتی اگ ناراحتمم میکردن من ب دل نمیگرفتم اما از وقتی ۲۰ سال رو رد کردم یواش یواش متوجه حیله ها و حسادت ها و تقلید ها و خودخواهی اطرافیان شدم هیچکی غیر از مادرم نمونده برام توی ذهنم چند بار ب همه مهلت  دادم اما همشون ریدن شاید هم ایراد از دل نازک منه که توانایی پذیرش هر رفتاری رو نداره هر توهینی رو نداره ن ک الان دوست داشته باشمشون اصلا اما گاهی خیلی احساس تنهایی میکنم دلم میگیره از بی‌رحمی اطرافیانم من آدم مظلومیم ک توانایی دفاع از خودم رو ندارم چیکار کنم .؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره متاسفانه همه دارن بد میشن

حتی نزدیکانمون

منم مدتیه تنهاییمو قبول کردم انتظاری از کسی ندارم حتی یه درددل ساده گوش شنوایی نیست همه منتظر زخم زبون و نیش کنایه ن یا فضولی و دخالت بیجا...

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

منم مثل توعم 

ولی الان اینطوریم که از هیشکی هیچ گونه انتظاری ندارم چون میگم هر آدمی یه مدلیه شاید رفتار اون کار اون واسه من آزاردهنده باشه اما اون طرف حتی از ناراحتی من تعجب میکنه چون واسش کار معمولیه کلا مدلش همینه 

ببین عزیز رفتار بقیه رو به روشون نیار که بفهمن ازشون دلخوری و قطع رابطه کنی بلکه سعی کن همرو واسه خودت نگه داری در حینی که خط قرمزها و حریم خودت رو هم حفظ میکنی 

سعی کن جاهای جدید بری و با آدمای مختلف معاشرت کنی تا با آدمای مختلفی آشنا بشی و چه بسا یکی رو هم که عین خودته پیدا کنی💫

شما کل جهانم‌ بگردی آدم بی عیب پیدا نمیکنی پس سعی کن به جای قطع رابطه،آدم هارو با بدی هاشون بپذیری و باهاشون کنار بیای،نیازی نیست با همه صمیمی بشی میتونی رابطه رو با فاصله مناسب حفظ کنی،اگه بخوای اینجوری ادامه بدی از تنهایی آسیب بیشتری میبینی

دقیقا منم اینجوری بودم ک اگ یه روز بخام جدا شم داده‌شان غصه بخورن چی ولی الان میگم باید خودم برای خودم مهم باشم وگرنه بقیه ک سر زندگی خودشون ان این منم ک در اخر میمونم برای خودم.،خودم باید زندگیمو بسازم