2777
2789
عنوان

توانایی های کودک

51 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،یه سوال؟پسرم دیروز ۱۱ ماهش تموم شد،اما تا الان هم چهار دست و پا نرفته،فقط غلت می زنه و خودش رو به اینور و اونور می رسونه،نشستنش ای بد نیست اما هنوز تسلط کامل نداره،می شینه اما بعد از مدتی اگه بخواد بالا رو نیگا کنه یا خم شه چیزی از دور برداره می خوره زمین،در مورد ایستادنشم،با کمک ما خوب وایمیسته و با دست خودش به جایی تکیه نمی ده تا بایسته و فقط با کمک ما،منم محکم نمی چسبمش،اما می ترسم یهو بیفته و دستمو به عنوان حفاظت دورش می گیرم،دوس داره راه بره اما خودش تلاش نمی کنه و فقط با اشاره می گه بزارینم زمین تا راه برم،یعنی از زیر بغلش می گیریمو راه می ره،حرف هم که در حد ماما،بابا،ددر،نه،اطرافیانم از خونواده ی خودم و همسرم گرفته تا خاله دایی ها تا می بینن می گن تنبل پاشو را برو،نمی دونم چرا چهار دست و پا نمی ری،خیلی تنبلی،همینا باعث شدن نگران شم و دوس نداشته باشم پسرمو پیششون ببرم،به نظرتون تو این سن طبیعیه یا نه؟

عزیزم بچه با بچه فرق میکنه یه بچه ۹ ماهگی راه میره یه بچه ۱۵ ماهگی 

پسر من از ۹ ماهگی چهار دست و پا میرفت ب کمک دیوار هم وایمیستاد اما تا ۱۳ ماهگی طول کشید راه بره شاید پسره شما یه دفعه ای شروع ب راه رفتن بکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بچه با بچه فرق میکنه یه بچه ۹ ماهگی راه میره یه بچه ۱۵ ماهگی پسر من از ۹ ماهگی چهار دست و پا م ...

آره اینو خیلیا بهم گفتن،من تو زندگیم اصلا اهل مقایسه کردن خودم با دیگران نبودم و نیستم اما خدا بگم چی کار نکنه ادمایی که با حرفاشون باعث شدن من بعد بچه دار شدن تو ناخوداگاهم توانایی های بچمو با بچه های اطرافیان مقایسه کنم،با هر کیم مقایسه می کنم می بینم باز نسبت بهشون عقبه😅😅از اولین روز بچمو با کل بچه های فامیل که الان شاید ۲۰ ساله هم توشون باشه مقایسه کردن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آره اینو خیلیا بهم گفتن،من تو زندگیم اصلا اهل مقایسه کردن خودم با دیگران نبودم و نیستم اما خدا بگم چ ...

میفهممت مادر منم پسرمو خیلی مقایسه میکنه واقعیتش پسرم خیلی بدغداس همین باعث شده که لاغر باشه

اما دیگه عادت کردم به مقایسه اهمیت نمیدم 

اما به نظر من پیش یه دکتر خوب شهرتون چکاب ببر احتمالا آزمایش خون بنویسه ببینه آهنی ویتامین d3 چیزی کم داره یا نه 

پسرمو ۱۰ ماهگی بردم چکاب دکترش آزمایش خون نوشت خلاصه فهمیدیم که d3 خیلی پایینه بعد اون د۳ رو دادم بهش تا یه هفته پیش ک دکترش گفت هم خوب راه میره هم پاهاش پرانتزی نشده دیگه نیازی نیس بهش بدی 

میفهممت مادر منم پسرمو خیلی مقایسه میکنه واقعیتش پسرم خیلی بدغداس همین باعث شده که لاغر باشهاما دیگه ...

کاش همه درک کنن که بچه هارو نباید مقایسه کرد،در این مورد هم اتفاقا خیلی مقایسه می شه پسرم،راجع به همه چی نظر می دن و جوری رفتار می کنن که انگار فقط خودشون می فهمن،خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت،حتما پیگیر می شم🙏😍😍😍😍

میفهممت مادر منم پسرمو خیلی مقایسه میکنه واقعیتش پسرم خیلی بدغداس همین باعث شده که لاغر باشهاما دیگه ...

یعنی برای بدغذا بودنش بردی دکتر یا راه نرفتنش؟

اهان،خیلی کار خوبی می کنی👌👏👏👏من متاسفانه پشت گوش ان انداختم😔😔😔

ناراحت نباش یه چکاب ببری اصلا دکتر معاینه میکنه خیالت هم راحت میشه

کلا بچه هارو نباید مقایسه کرد پسر من ۹ ماهگی تونست بشینه ولی دختر دوستم ۶ ماهگی خودش نشست من هم اون موقع ها خیلی نگران پسرم بودم

ناراحت نباش یه چکاب ببری اصلا دکتر معاینه میکنه خیالت هم راحت میشهکلا بچه هارو نباید مقایسه کرد پسر ...

آره خوب این نگرانیا طبیعی هم هس و معمولا برای همه ی مامانا هم اتفاق میفته،آره درسته،تکامل بچه ها باهم فرق داره و مقایسه کار اشتباهیه👌باشه حتما می برمش،مرسی عزیزم از راهنماییت😍😍🙏