2777
2789

خودم حسم میگفت پسره هااا، و ویارمم و قیافه ام هم به پسر میخورد. هر کی هم منو میدید میگفت پسر داری

اما تو ان تی گفت احتمالا 90 درصد دختره. دیگه منم قبول کردم 

امروز 20 هفته رفتم انومالی میگن پسره 

البته چون بچه اوله برام فرقی نداره جنسیتش 

ولی کلی لباس صورتی خریدمممم😐😂😂

اسم هم انتخاب کرده بودم 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علائمت چی بود

منم فردا میرم انتی استرس دارم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
الهی😍نی نی منم پسره.ان تی دقیق نیست نباید اینقدر زود خرید میکردی

شوق و ذوق داشتم واسه خرید 

حالا خدا رو شکر نرفتم سری خواب و کالسکه و اینا بخرم 🤣

کلی لباس صورتی حتی پستونک صورتی خریدم 😐😂

شوق و ذوق داشتم واسه خرید حالا خدا رو شکر نرفتم سری خواب و کالسکه و اینا بخرم 🤣کلی لباس صورتی حتی پ ...

😂😂😂اشکال نداره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم