2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین باره میشنومپرنده پرنده رو بخوره؟

کلاغ اینجوریه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دخترم یکی داشت توحیاط نگه میداشت.یه روز دیدم صدای بال زدن میاد دیدم یه کلاغ داره نوک میزنه به بلدرچینه تامنو دید فرار کرد .بلدرچینه دوید سمتم انقدددد دلم سوخت براش.اخرشم ولی یه روز کلاغ بردش

سر کار بودم اومدم خونه هرچی گشتم دنبالش نبود الان مادرم گفت به کلاغ تو حیاط بود 😭

مگه تو قفس نمیمونن؟بابا اینا خیلی کوچولو ان گربه و کلاغ راحت میتونن گیرشون بیارن

دیگه شده کاریش نمیشه کرد ولی بزارشون تو قفس

منم بیست تا اینا داشتم که پنج تاشون تو یه قفس جدا بودن

یبار اومدم دیدم دل و روده یکیشون ریخته کف حیاط

خیلی حالم بد شد

انگاری گربه در قفسشونو باز کرده بود هعی

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند