2777
2789
عنوان

این حجم از درد طبیعیه آیا

134 بازدید | 16 پست

من هر بار پریود میشم درد عجیبی رو تجربه میکنم، دردی که بدون دارو قابل تحمل نیست و فقط هم‌ شیاف دیکلوفناک آرومم میکنه، این درد واقعا طبیعیه؟ علتش چی میتونه باشه؟

من اصلا آدم سوسولی نیستم نسبت به درد، قبلا سابقه جراحی و اتاق عمل داشتم ولی این درد واقعا غیر قابل تحمل و عجیبه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اندومتریوز نیستی 

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

اندومتریوز نداری احیانا؟

دکتر گفت ممکنه داشته باشی، سونو واژینال انجام دادم گفت نداری، ولی دکترمیگه فقط با لاپراسکوپی میشه تشخیص قطعی داد

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

تا حالا دکتر نرفتی؟شاید کیست یا پولیپ داشته باشی

نه فک نکنم داشته باشم چون عکس رنگی گرفتم و چیزی در این مورد توش نبود گفتن نرمال و طبیعیه

خب برو دکتر زنان تست پاپ اسمیر بده و سونوگرافی شاید عفونت یا کیست داری

نه ندارم، قبلا انجام دادم، حتی تست  اچ پی وی هم دادم منفی بود همه

اندومتریوز نیستی

شاید باشم،توی سونو گفتن نیستی، ولی دکتر گفت فقط با لاپراسکوپی میشه تشخیص قطعیشو داد

منم مثل خودتم عزیزم دو روز قبلش هم سردرد شدیدم که با هیچ مسکنی آروم نمیشه

واقعا درد بدیه، من از درد گریه میکنم فقط

شکمت رو ببند.تو پریودی جای سرد نشین.جوراب پات باشع تو پریودی دوش نگیر انننننقد فرق میکنه

خودمو گرم نگه میدارم، ولی تا حالا شکممو نبستم، مرسی که گفتی امتحان میکنم