2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعیه

57 بازدید | 9 پست

15 سالمه و قدم 1۶۳ هست بنظرتون عادیه تو این سن؟؟ 

نسبت به اطرافیانم قدم بلنده و اطرافیانم همش به خاطر قد بلندم من رو مسخره میکنن و یه حرفایی میزنن که واقعا دلم میشکنه  

من خودم قدم دوست دارم بلند باشه ولی به خاطر حرف های بقیه خیلی ناراحت میشم

راهی هست که جلوی رشد قدم رو بگیرم؟ 

دختر قدت عالیه من دو سال ازت بزرگترم یه سانت ازت کوچیکترم😁

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و من ۱۷۳😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
دو سال ازت بزرگ ترم قدم همینه همسن تو بودمم قدم همین بود کلا دیگه رشد نکردم ولی هیچکس بهم نمیگفت قدت ...

خانوادم چون معمولا قد کوتاه هستن من بینشون بلند معلوم میشم به خاطر همین به میگن دراز و مسخره میکنن😐😐

میدونم ولی نسبت به اطرافیانم بلندم و حرفاشون من رو اذیت میکنه

منم نسبت به اطرافیانم کوتاهم ول کن حرفشونو قد بلند خیلی خوبه که

اگر دکمه ای داشتم که تمام آدم هایی که از آنها متنفرم را میکشت اولین نفر خودم بودم