2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 48 پست

زیباست 

و خدا رو شاکرم که دستانی به این زیبایی برایت افریده

انگشتان کشیده

دستانی سفید

سعی کن حس خوبی به بدنت داشته باشی

چون هر حسی داشته باشی همونو به دیگران منتقل میکنی

قانون.فرکانس ها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستات قشنگع ک

مانتوت چقد خوشگله

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بیشتر ببینید
😂❤️ممنون از لطفتون قابل نداره

قربانت

خیلی قشنگ بکد ماشالله بهت

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بیشتر ببینید

اخلاق ۲۰

چهره مهربون و دلنشین دستاتم عالی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بیشتر ببینید
اب شدم اینطوری نگین توروخدا😂الان منتظر بودم تایید کنید حرفمو همتون چیزای قشنگ گفتین

اسی خودت ماشاالله چهره ی با نمک و مهربونی داری اسم کاربریتم قشنگه حس مثبتی داره :)

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ