2777
2789
عنوان

چجوریه بعضیا کارنامه هاشونو میبینم همه نوزده و بیست😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست
متاسفانه اینجا بجای اینکه مارو در استعدادهامون بخوان بسنجن بر اساس نمرات میسنجنو کسی که حفظیجاتش بهت ...

من حفظیاتم خوبه ولی آره بر اساس نمره نمیشه هوش ینفرو سنجیده ما تو کلاسمون یکیو داریم ترم یک ۲۰شد معدلش خودشم درس خوندیم خوب درسش خوب بود فک میکرد نابغس ازهمه سرترع ولی باهاش تا حرف می‌زدی اصلن شعورو شخصیت نداشت هوش اجتماعیشم صفر بود ی پا مشنگ بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و از من به تو نصیحتاولا که کنکور آخر زندگی نیست، بعدا به حرفم میرسیو اینکه هرکی ۱۹ ۲۰ میشه الزاما کن ...

آره ولی کسی مدکل عمرش درس خوندن بوده فقط همینو داره 

و تست و اینا معلم و مشاور و پول میخاد نمیشه همینجوری بهش رسید💔

2805
من حفظیاتم خوبه ولی آره بر اساس نمره نمیشه هوش ینفرو سنجیده ما تو کلاسمون یکیو داریم ترم یک ۲۰شد معد ...

دقیقاا👏👏👏

تو جامعمون خانواده ها فکر میکنن کسی که حتما ۲۰ نشه هوشش ضعیفه واقعا ایکاش یروز این فرهنگ غلط ریشه کن شه

باور کن کلاس و چی و چی همش خاله زنک بازیه تو باید ببینی ایراد کارت چیه مثلا تمرکز نداری، بلد نیستی چ ...

الان ایراد  من معلم خوب و مشاور درسته اینا با پول نمیشه ؟لطف کنید بگید من الان چیکارکنم؟

الان ایراد من معلم خوب و مشاور درسته اینا با پول نمیشه ؟لطف کنید بگید من الان چیکارکنم؟

خب الان کلی ویدئو هس تو آپارات یوتوب چمیدونم حتما که نباید پول خرج کرد با اینام نمیتونی؟

اگ نمی تونی با خانوادت صحبت کن برات خرج کنن

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.

اکثر کسانی که نمره ۱۹ یا ۲۰ میگیرن پشت کنکورین که این چیز عجیبی نیست چون طرف دوساله داره کتابارو میخونه و به معنای واقعی اونارو قورت داده

تو سال دوازدهم هم یک سری استثناها هست که اونا واقعا دست خودشونم نیست و جدای از تلاش زیادشون یه هوش و استعداد خدادادی دارن که دست کسی نیست داشتنش

مثلا من خودم دوازدهمم و موقع امتحانات شبی ۱ ساعت میخوابیدم و کل روز و شب درس میخوندم ولی بازم بعضی درسا نمرم اصلا با تلاشم همخوانی نداشت