2777
2789

خواهرم از من 18 سال بزرگ تره جدا هم شده نمیگم مقصر بودم چند سال پیش بچه تر بودم دیدم داره اذیتم می‌کنه منم اذیتش میکردم 

ولی بعدش عاقل تر شدم ( یک سالی شده بهتر شدم ) 

اومدم خودم ماچش میکردم ازش عذرخواهی میکردم بااین که شاید اون مقصر میبود 

می‌دیدم نهههه این داره بدتر میشه پرو تر میشه هر جور بخواد با آدم رفتار می‌کنه فوش میده 

آدمو خورد می‌کنه 

چیزی هم میگی میگه حق نداری جواب بدی بزرگ ترم 

فوش میده به آدم حمله می‌کنه 

یه شمال مارو برد پنج شیش روز بود اندازه ی پنج‌سال گذشت از بس که به آدم توهین کرد ، فوشذداد  من تنها نیستم به پدر مادرمم فوش میده مثل سگ رفتار می‌کنه با مادرم  البته مادرم چیزی بهش نمیگه 

ولی من نمیتونم ساکت بشینم حالم دیگ  ازش بهم خورده من هیچ وقت آدم کینه ای نبودم ولی نفرتی که از این به دلم گرفتم از هیچکس حتی دشمنمم به دل ندارم 

تا میاد خونه قلبم تند تند میزنع می‌خوام که بره جوری هم رفتار. میکنم که بره

تا چند وقت پیش دائم خواب می‌دیدم داره اذیتم می‌کنه تو خواب جیغ داد میکردم ( یعنی بارها دیدم )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چرا همچین رفتاری داره؟

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

نکنع تو خواهر کوچکترمی؟ بخدا مقصر نیستم... ولی ابجیم پنج سال ازم کوچیکتره ینی اونم همین حس نفرت بهم داره

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
همه میگن عقده ای شده چون جدا شده فلان شده شاید باورت هم نشه دکتره همیشه هم پز دکتریشو میده به ما

عقده ای هست ببخشید البته

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
خانمای مطلقه که با خانواده زندگی میکنن معمولا اینجور میشن... اعصاب براشون نمونده...

درست میگی شما ولی شعور بویی نبرده اصلا  ( خداروشکر خونه ماشین خریده راحتم نمی‌خوابه اینجا ولی هرروز میبینمش )

خودش وقتی میخواد بخوابه باید همه خفه باشن سر صدا نکنن کسی راه نره ولی ما خوابیم  ممکنه حتی آهنگ بزارع برقصه

2810