2777
2789
عنوان

تو دوراهی موندم

54 بازدید | 9 پست

دوستان چند وقتیه دنبال کار میگردم یه جایی رو پیدا کردم فروشندگیه. بعد چون از خونه تا اونجا باید آژانس بگیرم فروشنده وقتی فهمیدم گفت خب این جوری برات نمیصرفه توهم مثل خواهرم واسه اومدن خودت بیا رفتن رو من میرسونمت. به نظرتون پیشنهادش معقول و معمولیه؟ قبول کنم و برم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به ادمت داره من یکسال باهمکارم میرفتم میومدم خداییش آقا بود مودب...

یجاام بودم برگشتنی با همکارم میومدم به شدت عوضی بود کلا محل کارمو بخاطر اون عوض کردم

در کل قبول نکنی بهتره،خودت راحت تری

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
بستگی به ادمت داره من یکسال باهمکارم میرفتم میومدم خداییش آقا بود مودب...یجاام بودم برگشتنی با همکار ...

کاملا درست میگی ولی این آقا در واقع میشه صاحب کارم خودمم تو دوراهی موندم که قبول کنم یا نه از یه طرف نمیشناسمش گ میترسم از طرفی واقعا به کار احتیاج دارم

کاملا درست میگی ولی این آقا در واقع میشه صاحب کارم خودمم تو دوراهی موندم که قبول کنم یا نه از یه طرف ...

اگه به کار احتیاج داری برو ولی بگو ممنونم خودم برم بیام راحت ترم....حالا از حقوقت خب واقعا کم میشه ولی خب روزایی ک‌تونستی با واحد یا تاکسی برو توی این مدتم ک‌اونجا کار میکنی باز بگرد دنبال کار....ولی در کل قبول نکنی بهتره مطمعن باش توی این مدت و مسیر حرف اینا پیش میاد

حالا من ک نمیدونم چجور ادمیه ولی برحسب تجربم میگم قبول نکن

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂