2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها و هفتادی ها بیان

106 بازدید | 10 پست

سلام من احمدرضا هستم ۱۹سالمه اومدم تا باهم حرف بزنیم و دردو دل کنیم من دانشجو ام و تو کارگاه پدرم کار میکنم دوست دارم مستقل بشم و کار خودم رو راه بندازم و برای خودم باشم برای خودم زندگی درست کنم همیشه هم درحال تلاش و کار هستم هم درس میخوانم و کار میکنم لطفا خواهرانه و برادرانه کمکم کنید راهنمایم کنید امید ندارم که کسی از ما بچه های دهه هفتادی و هشتادی کشور پیشرفت کنه و ثروتمند بشه خودش تنها چون این وضعیت اقتصاد کشور واقعا نا امید کننده هست نمیدونم چیکار کنم سراغ چه کاری برم که از پدرم کمک نگیرم و خودم موفق بشم واقعا خیلی نا امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو تو کار ماشین مکانیکی، پولیش ماشین ، برق ماشین ، صافکاری ، نقاشی پول توشه خیلییی خوبه برادر خودم ...

اره تو فکرش هستم ابجی رشته دانشگاه هم که میخوانم مکانیک خودرو هست