2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم در فریزرش رو باز کرده و خوراکیای توشو به پسرم نشون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 68 پست
اسی چطور میگی خواهرشوهرت دکتره ولی ندار بودن؟؟

خوب بیچاره اونموقع تازه رفته بود سر کار 

شوهرشم دانشجو بود 

همه ی پولاشو جمع میکرد برای خرید خونه و وسایل خونه 

یه خورده خسیسم بود

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

باتوجه ب تاپیک قبلت مقصر تویی..یعنی حتی اگ خونم بیافته ببخش فراموش کن بزار بیاد خونه برادرش اون برادر از پوست و استخون اون خانومه تفرقه ننداز خدا نشونت میده

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باتوجه ب تاپیک قبلت مقصر تویی..یعنی حتی اگ خونم بیافته ببخش فراموش کن بزار بیاد خونه برادرش اون براد ...

عزمزمه من نمیگم همه چی تمومم 

تو این سالها بزرگ کردن دو تا بچه ی پشت سر هم و ادیت های شوهر و خانواده ش باعث شده اعصابم رو از دست بدم واقعا بد اخلاق شدم 

میترسم که باهاش آشتی کنم و رفتارای گذشته رو تکرار کنه و منم دیگه صبر و حوصله ی گذشته رو ندارم 

باتوجه ب تاپیک قبلت مقصر تویی..یعنی حتی اگ خونم بیافته ببخش فراموش کن بزار بیاد خونه برادرش اون براد ...

من هیچ تفرقه ای ننداختم بینشون

کلا اصلا اسمش رو نمیارم 

اتفاقا همیشه به شوهرم میگم برو سر بزن بچه ها رو هم ببر 

شوهرم خودش زیاد نمیره چون اخلاقاش رو همه میدونن

فقط بچه ها رو میبره میزاره اونجا و خودش برمیگرده 

خب الباه هم دامپزشکی هم‌مامایی کارش کمه و خیلی هاشون ممکنه بخاطر نداشتن شغل ثابت دراند کافی نداشته ب ...

درسته دلم نمیاد چون من باهاشون قطع رابطه م 

بچه هامم قطع رابطه باشن

فقط منم ک روزانه نهایت دو سه روز یکبار فقطططط چیزای مورد نیازمو میخرم؟فریزر پر خوراکی🙄بعد چرا نشون ...

منم دوست ندارم خیلی خرید کنم 

نهایت هفته ای یه بار یا دو هفته یه بار 

دوست دارم همه چیزو تازه به تازه مصرف کنم 

لطفا گزارش بزنید برام خیلی اطلاعات دادم از خودم