امیدوارتاقیامت مدیر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 عنوان خواهرشوهرم در فریزرش رو باز کرده و خوراکیای توشو به پسرم نشون داده | مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 68 پست و گفته ببین دیروز رفتیم خرید و شوهرم چقد خوراکی برام خریده...حالا خوبه ما وضعمون خوبه و شوهرم به شدت اهل خرید خورد و خوراک هستپ .ن .پسرم ۱۱ سالشه و من با خواهر شوهرم قطع رابطه م چندین ساله لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته 1403/04/30 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 36017 چقدر عجیب ...مطمینی پزشکه؟یا فقط کار میکنه شاید به عنوان نیروی کمکی ؟امکان نداره یه پزشک حوصله ناز کشیدن زن داداش قهرش را داشته باشه یا اونقدر وقت داشته باشه که بخواد بچه داداشش ببره پارک یا زن یه ادم ندار بشه خب به نظرم حرفات متناقضه و جور درنمیاد ولی چیزهایی که گفتی به نظرم زن بدی نیومد و شما یکم لجباز و خودخواه هستی گمونم چون الکی قهر کردی و کشش میدی دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
mosialkazem عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 5596 دکتره میشینه لب جدول؟؟ نگذار بچت بدون شما جایی بره! خداای نکرده اتفاقی بیفته حق اعتراض هم نداری! همه میگن عمه اش است. تصادفی بود و....
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 علت قطع رابطتون چی بوده؟ پشت سر منو و خانواده م پیش خاستگار خواهرم و فامیلای شوهرم حرف زده بود منم رفتم به شوهرم .فتم که با یه آقا در ارتباطه در واقع آبروش رفت و به خونم تشنه بود حالا نمیدونم چرا فاز دوستی و مهربونی گرفته لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 36017 دکتره میشینه لب جدول؟؟ نگذار بچت بدون شما جایی بره! خداای نکرده اتفاقی بیفته حق اعتراض هم نداری! ... قطعا دکتر که نییست دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 دکتره میشینه لب جدول؟؟ نگذار بچت بدون شما جایی بره! خداای نکرده اتفاقی بیفته حق اعتراض هم نداری! ... لیسانس مامایی داره هی میگه دکترم دکترم شوهرم دامپزشک هی میگه دکتره دکتره لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 36017 پشت سر منو و خانواده م پیش خاستگار خواهرم و فامیلای شوهرم حرف زده بود منم رفتم به شوهرم .فتم که با ی ... الکی گفتی؟ دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 قطعا دکتر که نییست شوهرشم دامپزشکه لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 الکی گفتی؟ نه واقعا بودشوهر و بچه هم داشت لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 36017 لیسانس مامایی داره هی میگه دکترم دکترم شوهرم دامپزشک هی میگه دکتره دکتره ن دکتر که نیست تازهاگر کار دایم هم داشته باشه که فکر نکنم دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 دکتره میشینه لب جدول؟؟ نگذار بچت بدون شما جایی بره! خداای نکرده اتفاقی بیفته حق اعتراض هم نداری! ... دردم اینه که بچه هام دوست دارن برن باهاش با پسر عمه شون بازی میکنن دلم نمیاد بگم نرن لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 ن دکتر که نیست تازهاگر کار دایم هم داشته باشه که فکر نکنم تو درمانگاه تزریقات انجام میده قراردادیولی درآمدش خوبه لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 چقدر عجیب ...مطمینی پزشکه؟یا فقط کار میکنه شاید به عنوان نیروی کمکی ؟امکان نداره یه پزشک حوصله ناز ... دکتر نیست ماماس تو درمانگاه کار تزریقات انجام میده از اخلاقش خوشم نمیاد رفتاراش طعنه هاش عذابم میده لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
امیدوارتاقیامت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1367 چقدر عجیب ...مطمینی پزشکه؟یا فقط کار میکنه شاید به عنوان نیروی کمکی ؟امکان نداره یه پزشک حوصله ناز ... طفلی زن دانشجوی دکترا شد شد دکترا داره ولی تازه یه چند سالیه رفته سر کار شوهرش بی عرضه س لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید اینجا برام مثل دفترچه خاطراته
mosialkazem عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 5596 دردم اینه که بچه هام دوست دارن برن باهاش با پسر عمه شون بازی میکنن دلم نمیاد بگم نرن سرگرمی دیگه برای بچه ها پیداکن. یا بگو بچه هاش بیان خونت. زیر نظر خودت. اگه بچه هاش بااخلاق هستند.
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 36017 طفلی زن دانشجوی دکترا شد شد دکترا داره ولی تازه یه چند سالیه رفته سر کار شوهرش بی عرضه س خب الباه هم دامپزشکی هممامایی کارش کمه و خیلی هاشون ممکنه بخاطر نداشتن شغل ثابت دراند کافی نداشته باشن ولی خب به نظر من حالا که داره به بچت محبت میکنه چیز بدی نیست و بزار محبت کنه دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏