2777
2789

آموزش پرورش قبول شدم و بچمم اذر به دنیا میاد..نمیدونم باید به کسی اطلاع بدم یانه..من مشکلی با سرکلاس رفتن ندارم حتی مرخصی هم زیاد نمیخوام برای زایمان..ممکنه نزارن برم سرکلاس...یا برم مدیر اذیتم کنه بگه چرا حامله ای اومدی؟؟؟

سلام بله موقعی که اداره اطلاع داد برین بهشون اعلام کنید 

الان اگه برین که چه بهتر 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

ولی خب چون کد ندارین بهتون مرخضی نمیدن🥺🥺

مجبوری تا اخرش و بعد زایمان بری تا وقتی کد پرسنلی بیاد که احتمالا دی ماه میاد

ولی مطرح کن که یه جای نزدیک و حدقل کم جمعیت بندازن

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
سلام عزیرم روز مصاحبه یکی از خانما بود کفت هفته اول مهر زایمان میکنه خانمای زیادی مثل شما دیدممدیر ک ...

جدی؟؟؟ من همش میترسم بگم مشکلی ایجاد کنن برام یا قبولم نکنن

2804
ولی خب چون کد ندارین بهتون مرخضی نمیدن🥺🥺مجبوری تا اخرش و بعد زایمان بری تا وقتی کد پرسنلی بیاد که ...

‌کد من آبان میاد

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2805
شما امسال قبول شدید یا سال قبل

منظورم اومد بود. آبان اومد.

من سال ۹۹ قبول شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اهانمیتونم بپرسم حقوق فاقد رتبه چقدرهانشالله امیوارم به قبولی تو دبیری

ان شاءالله قبول شید.

درست نمیدونم. من ۱۱ تومن دریافتیمه. فاقد رتبه، فک کنم یکی دو تومن کمتر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801