2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد فیلم بی بدن چیه

13552 بازدید | 86 پست

دیشب دیدمش اینم بگم که از تل گ رام دانلود کردم واسه اونایی که الان میگن سینما دیدی میگم نه 

توی سه تا سکانسش گریه کردم 

سکانسی که سروش صحت  یعنی  پدر دختره با تصور عروسی دخترش آهنگ خوند و رقصید 

سکانسی که توی دادگاه جواب  نمونه خون مثبت بود و الناز شاکر دوست زار زد 

سکانس آخر لحظه اعدام و نفس راحتی که الناز کشید و آهنگ چاووشی 😭💔 

دلم میخواست از این لحظه های بی وزنی 

به آغوش تو برگردم اگرچه بی بدن بودم .. 😭

بازی ها واقعا خوب بودن بخصوص الناز فقط دلم میخواست مریلا زارعی هم باشه نمی‌دونم چرا 

تا لحظه آخر و گردن کشی ها و منم منم کردنهای پدر قاتل روی مخ بود ولی خوبه که پسره رو اعدامش کردند تا بعضی ها بفهمن با پول نمیشه همه رو خرید .

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داستان واقعیش مال آرمان و غزالس

می‌دونم 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
بیشتر ببینید
حرصم گرفت از اینکه میگفتن پسره نباید اعدام شه

مردم میگفتن ینی

خدایا بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت... حتی اگه غر زدیم... حتی اگه براش گریه کردیم... و حتی اگه ازت شاکی شدیم... 💝🦩✨🌛

من دلم گرفت یه کمشو دیدم 

فکر کنم از روی داستان اون دختر و پسره ساختنش 

اسمشون یادم رفته

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁