2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه توی دیت هشتم اگه همدیگه رو بوس کنن زوده بنظرت؟

آهان. ممنون از توضیحتون.

لفظ های دهه هشتادی ها واقعا سخته😁🥲

زود و دیر بودنشو کاری ندارم و نمیدونم و سر در نمیارم.

ولی اگه پلیس گرفت، وکیل لازم داشتید، بهم زنگ بزنید.

🔴 جهت‌ مشاوره‌ی حقوقی ( خانواده‌ و کیفری‌ و..)                                                                                                🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا  👈🏻 Vakil_yarhs                                                                                                🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب

من دیت اول کیس دادم الان نامزدمه نکران نشو😂بخواد بگیره میگیره

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
آهان. ممنون از توضیحتون.لفظ های دهه هشتادی ها واقعا سخته😁🥲زود و دیر بودنشو کاری ندارم و نمیدونم و ...

😂🫡

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
خیلی ممنون🤣🤣

لبخند خوبه.

ولی احتیاط کنید.🥲

🔴 جهت‌ مشاوره‌ی حقوقی ( خانواده‌ و کیفری‌ و..)                                                                                                🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا  👈🏻 Vakil_yarhs                                                                                                🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب