2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خونه چادر بپوش

652 بازدید | 43 پست

نامزد من اصلا آدم سخت گیری نیست و با مدل حجاب من کاری نداره(حجابم متوسطه).. ولی میگه توی خانوادشون رسمه که خانما توی خونه وقتی مهمون میاد هم چادر سر میکنن،، از من خواسته منم این کارو بکنم، اما خیلی برام سخته تو خونه چادر بپوشم.. حالا بیرون اشکال نداره ولی خونه واقعا سخته..حتی گفتم لباس کاملا محجبه و بلند میپوشم ولی گفت چادر پوشیدن پیش ما یه نوع رسمه..میتونم راضیش کنم که نپوشم ولی میترسم اگه طبق این رسمشون عمل نکنم پیش خانوادش زشت باشه برام!! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه واقعا انتخابش کردی ‌و همه چیز اوکی هست بین شما، اینکه چیزی نیست،اوایل یه چادر سبک گل گلی از اینایی که تو خونه میپوشن الکی سرت باشه،بعداکه بچه دار شدی و جا افتادی هرجور راحت‌تری اونطور باش.معمولا اوایل رو عروس و داماد زوم هستن بعدها دیگه فراموش میکنن 

همونطور که اونا رسم و رسوم و اعتقاداتی دارن، شما هم دارید. قرار نیست که با ازدواج همه عقایدخانم به نفع اقا و خانوادش از بین بره. بگو ما هم رسم داریم که حجاب رو رعایت کنیم ولی چادر رو ضروری نمیدونیم. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

عجب

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه)