2777
2789
عنوان

میگه تو یه خیانتکار عوضی هستی

515 بازدید | 19 پست

دوس پسرم کلا یه سال اینا گفت من نمیتونم بیام جلو به فکر ایندت باش ولی بیرون هم میرفتیم گاهی ولی بحث ازدواج که میکردیم می‌گفت من که بهت گفتم نمیتونم بیام 

تا اینکه کلا آخر ا ماه به ماه میدیدمش ، قبلنا زنک میزدم ولی سه ماه آخر تا اون نمی‌زد من نمیزدم اصلا کاری به کارش نداشتم 

تا اینکه یه ماه بود ازش خبری نداشتم بار آخر هم من به گوشیش دست زده بودم عصبانی شد که مگه نگفتیم تمومه چرا گوشی منو چک کردی، من به گوشی تو دست نمی‌زنم که اگه ببینم با کسی حرف هم میزنی نبینم اعصابم خورد نشه توام نزن 

بعد اون هم یک ماه بی خبری 

بعد من تو اون یک ماه پیشنهاد یکی رو قبول کردم اومد گفت تو به من خیانت کردی کلی تحقیر فحش حتی سیلی هم خوردم ازش

خلاصه بعد از کشمکش فراوان و اصراری اون، قضیه خاستکار رو به هم زدم برگشتم با دوس پسرم

اون اوایل میخواست ببیاد خاستگاری. یه مدت که گذشت باز هی می‌گفت تو دل منو شکستی خیانت کردی و.... اخر سر گفتم میای خاستگاری یا نه. گفت نه دلم ازت صاف نیست من نمیام منم گفتم اوکی. حتی گفت خوب شد ازدواج نکردم باهات. اینبار کتبا براش نوشتم تمام و ارزوی موفقیت کردم و اومدم اولین خاستکارم رو قبول کردم (کلا فاصله بین کات و خاستکار یک هفته بود )

بعد از یک هفته پشمیون شده اومده میگه میام خاستگاری، منم گفتم من خاستکار قبول کردم و نمیتونم . اونم باز بهم گفت کصافط با من بازی کردی عوضی هستی فلانی 

بابا من نمی‌دونم الان کصافطم عوضیم چیم؟؟؟؟ تقصیر کیه به نظرتون؟  

تقصیر خودته که داری صدبار از یه سوراخ گزیده میشی😐

طرف یبار بازیت داد

چرا میذاری کارشو تکرار کنه؟

چرا وقتی خاستگارتو قبول کردی این💩آقا رو بلاکش نمیکنی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کثافت دوست پسرته نه تو،تو به اندازه ی کافی بهش فرصت دادی قرار نیست تورو معطل خودش کنه و یه روز تورو بخواد یه روز نخواد از کجا معلوم که خودش خیانت نکرده ،از تهدیدهاشم نترس بگو به خانوادم جریان رو میگم ،برای ماها هم ازین آدمای مزخرف زیاد بوده اما اگه هی بترسی و باج بهش بدی تا آخر عمرت ولکنت نیست