2777
2789

برای هر ۱۰۰۰بازدید ۱۸ دلار میگیرن یعنی کسی که بتونه بازدیدشو برسونه ۱۰۰هزار بالای صد میلیون پول میگیره واس یه کلیپ

و اگه بازدید هر کلیپش ده هزار باشه و هر ماه ده تا کلیپ بسازه بازم بالای همین میگیره

حالا مثلا معروف باشه طرف یا خارجیا که بیشترشون اینجورین

یوتیوب برای بازدید یه میلیون ۵۰۰۰ دلار میده کمه کمش یعنی بالای ۳۰۰میلیون که اگه در یه ماه ۱۰ تا کلیپ بسازه ۳ میلیارد میگیره در یه ماه:/

شما میتونین این مسئله رو هضم کنید😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته هم بلاگری هم یوتیوب ذهن خلاق میهاد ایده میخاد هنر میخاد مهارت میخاد گاهی پول میخاد زیبایی میخاد معروفیت میخاد ادم عادی نمیتونه چ تو بلاگری چ یوتیوب کسب درامد کنه بالاخره باید یه چیزی کشف کنی 

نه نیگا کن خاک تو سر من نهههههه نیگا کن خاک تو سرمنننننننننن نهههههههههههههههه نیگاااااا کنننننننننن ...

صبح تا شب سرکار برم و بی‌خوابی و استرس پول تا صبح تا بتونم یه زندگی سطح پایین و متوسط در حد بخور نمیر پیدا کنم

خاک تو سرمون  

سخته هم بلاگری هم یوتیوب ذهن خلاق میهاد ایده میخاد هنر میخاد مهارت میخاد گاهی پول میخاد زیبایی میخاد ...

والا من یه کسایی میبینم که واقعا

مثلا یکی میاد مثلا پا میشه موهاشو میزنه یکم یه لباس خوشگل میپوشه کل ویدیو چرت و پرت میگه و همین ویدیوی چرت ۱۰۰ هزار بازدید میخوره:/

سخته هم بلاگری هم یوتیوب ذهن خلاق میهاد ایده میخاد هنر میخاد مهارت میخاد گاهی پول میخاد زیبایی میخاد ...

نه بابا یه نفر هست مامان بانو پسره از آموزش غذا می‌زاره و بچه هاش خانوادگی چه درآمد دارن