یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اررره اتفاقا اون کاربریم تعلیق شدنه عزیزم هنوز هستم بهم پیام دادی؟چون کسی توش نبود چند روز بود آن نش ...
نه نه مهم نیست دیگه
من؟ از دور بسیار خشک و جدی، از نزدیک صمیمی و شوخ و از خیلی نزدیک بسیااار غمگینم:))) امیدوارم التيام پیدا کنید، از سختی هایی که در موردش صحبتی نمیکنید:/ "قدردان باشید، قدردان باشید، قدردان باشید" قدردان هر کس که در زندگی حتی برای چند ثانیه برای حال خوب و بدِ شما زمان صرف کرد...گوش شد برای شنیدن..دست شد برای درآغوش کشیدن.. گاهی نیز ممکن است، قلبش به دور از فهمِ شما و با دردِ شما بارها مچاله شده باشد. «میگفت: انسانهای خوب وقتی قلبشان میشکند دست از دوست داشتن برنمیدارند،فقط دیگر نشانش نمیدهند...». آدم هایی که صبور هستند، شاید بودنشان خیلی معلوم نشود؛ اما نبودنشان قطعا زجر آور است. من! متنفر شدن رو بلد نیستم اما؛ بیخیال شدنو خوب بلدم. اگر با حیوانات مهربان نیستید لااقل با مهربان ها حیوان نباشید " چادری گشتنِ من قصه ی نابی دارد🌱❤️🌸 امضا:ناشناس"