2777
2789

امشب بابام یه چیزی تعریف کرد واقعا خیلی ناراحتم کرد ومنوترسوند میگفت یکی ازهمکاراشون تو یه استان دیگه تصادف کرده ومرده وقتی پلیس پیگیری کرده فهمیدن پسرش زدتش میگفت خود پسره ام اعتراف کرده آره من زدم انقدرم دلم خنک شد همش به این فکر میکنم چقدر اون بابا به پروپای اون بچه پیچیده تابزرگ شه واقعا خیلی ناراحتم کرد نگین شاید باباش ادم بدی بوده وفلان هرچقدرم بد بوده میتونست ازشون دوری کنه دیگ واقعا  این حقش نبود

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بعضیا هم ممکنه مشکل روان داشته باشن تو ی کاراموزی بیمارستان روان ک رفتم پسرع قلب باباشو دراورده بود و میگف بهش گفتن بابات طلسمه باید بکشیش خودش اینارو تعریف میکرد برامون. اسکیزوفرنی داشت

اینقدر که پر مادرا باعث تروماهای روحی تو ادما شدن هیچ کس نشد خودمم مادرم

همش فکر میکنم دنیاازاول انقدر جای بدی بود ماهابچه بودیم‌نمیدونستیم یاالان اینطوری شده

مخالفم 

بستگی داره تا چه حد بد بوده

بعضی پدرها در حدی در حق بچه جنایت میکنند که باورت نمیشه 

و بهتره قضاوت نکنیم چون هیچ بچه ای بی دلیل به پدر خودش ظلم نمیکنه حتما آسیب زیادی دیده

مخالفم بستگی داره تا چه حد بد بودهبعضی پدرها در حدی در حق بچه جنایت میکنند که باورت نمیشه و بهتره قض ...

درسته نمیشه قضاوت کرد ولی ازنظرمن کشتن اوما هیچ توجیحی نداره مگه تومواردی که طرف واقعا دچارجنون باشه