بچه ها بگین حق با منه یا زیادی حساس شدم...شوهرم هیچ کمکی تو خونه نمیکنه...حتی اب رو خودم باید بدم دستش..قبل از حمام با خودش حوله نمیبره..خدا نکنه یکبار کمک کنه سفره پهن کنه یا جمع کنه یا جارو کنه..اگه یه بشقاب یکسال بمونه هم نمیشوره..ففط غر میزنه چرا اینجا کثیفه چرا گلا رو اب نمیدی چرا...بابا من مصاحبه مهم دارم کمک که نمیده همشم غرمیزنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اما بی فایدست درست بشو نیست من یع ادم خیلی حساس و وسواسیم ولی همسرم تو یه خانواده ای بزرگ شده که زیاد تمیزی براش مهم نیست بخدا دود از سرم بلند میشه خونمون ۲۰۰ متره منه بدبخت باید تنهایی همه جا رو تمیز کنم خودش اصلا کمکی به حالم نمیکنه هیچ انتظارم داره هرکاری خواست بکنم هرجا خواست باهاش برم
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
من عقدم شوهرم وقتایی که میرم خونشون چند روز هستم همه کاری میکنه واقعا از من بهتر تمیزکاری میکنه از شستن ظرف بگیر تا جارو و تمیزکاری تراس و سرویس و...