2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

119 بازدید | 13 پست

سلام

بچه ها من ۹ ماه بارداری استراحت داشتم بعد اونوقتا مادرشوهرم بهم رسیدگی کرد نهار و ... آورد. دکتر اومد البته مادرم هم میومد . بعد ک تموم شد یه موضوعی پیش اومد که دلخوری پیش اومد یعد دنیا اومدن بچه هام . رابطه ها سرد شد . حالا شوهرم هی میگه خانوادم انقد بهت کار کردن تو فراموش کردی . منت میزاره اما میگه منت نیس یادآوری هست . حالا دیشب من استوری کردم کسی کاری میکنه منت نباید بزاره.  حالا شوهرم قهز که نباید میزاشتی مادرم به خودش میگیره و دعوا راه انداخت ک گفت نمیام خونه مامانت اینه که دعوت بودیم منم هزار بار گفتم بریم ‌ آخر مامانم زنگ زددبهش گفت نمی‌آید اون گفت میایم منم کلی گریه کردم که چرا مامانم زنگ زد و فهمید ما قهرم. ‌حق با کیه 

همسرت. نباید استوری میزاشتی

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخیشششش یجا قراره قضاوت کنیم هی میگن قضاوت نکن   طبق مستندات ارائه شده شما محکوم هستی به جبران زحمات مادرشوهر

ودوری از فضای استوری گذاری بمدت ۱ماه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
ن حق با منه

نوچ....شوهرت سعی می‌کرد با حرف زدن از کارایی که کردن رابطتون بهتر کنه ،کاری که حتی ما وقتی شوهرامون با خانوادمون کدورت پیدا میکنن انجام میدیم ولی شما خیلی گارد گرفتی وکار خیلی بچگانه ای کردی

واقعا؟

بله واقعا ....خودتو بزار جای شوهرت چکاری میتونستی بکنی غیر همین حرفا...میتونستی فقط شنونده باشی یا اگه خیلی فشاری میشدی از حرفاش محترمانه بهش میگفتی که مخالف این عقیدشی ولی استوری و این کارو خیلی بد هست