بچه ها من شوهرم دست به سیاه سفید نمیزنه..حتی میوه هم خودم باید براش از یخچال بیارم یا حتی اب..یا هرچیز دیگه که فکرش کنین..چن روز دیگه امتحان خیلی مهمی دارم کمتر به کارای خونه میرسم..یکم که ظرفا میمونه همش غر میزنه که چرا کثیفه خودشم نمیشوره...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
همسر منم چون وقت نداره کار خونه انجام نمبده ولی اصلا اصلا غر نمیزنه وقتی که آزمون استخدامی داشتم. از بیرون. غذا میخرید و دخترمم بیشتر میبرد. بیرون دیا خونه مامانم
شوهر منم همینه اگه میوه نیارم انقد نمیاره تا خراب شه بریزیم دور کولر تعمیر کرد کل بالکن پر پوشال بود جارو نزده بود مامانم مریض بود یه ماه نبودم گاز لجن بسته بود یه دستمال نکشیده بود بخوام بگم یه عالمه هست دیروز دعوامون شد آخه من کمردرد شدید دارم مامانم گفت خب حق داره یکم کمکش کن گفت نمیکنم نمیتونه نکنه فقط خوبیش اینه منم نکنم نمیگه چرا نمیکنی ولی دیگه به این فکر نمیکنه هیچ کدوم نکنیم خود به خود تمیز نمیشه
دقیقا همسر من فقط دسشویی رو خودش میره...از طرفی غر هم میزنه
شوهر من چاره داشت میگفت دسشوییم تو ببر به خدا خونه مامانم بودم زنگ زده بود جورابم تو کدوم کشو گفتم بمب که تو کشوها نذاشتم باز کن پیدا میکنی قبلا شاغل بودم خیلی کمکم میکرد الان هیچی ابم باید بدم ذستش