2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون ظرف میشوره

100 بازدید | 12 پست

بچه ها من شوهرم دست به سیاه سفید نمیزنه..حتی میوه هم خودم باید براش از یخچال بیارم یا حتی اب..یا هرچیز دیگه که فکرش کنین..چن روز دیگه امتحان خیلی مهمی دارم کمتر به کارای خونه میرسم..یکم که ظرفا میمونه همش غر میزنه که چرا کثیفه خودشم نمیشوره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم همینه اگه میوه نیارم انقد نمیاره تا خراب شه بریزیم دور کولر تعمیر کرد کل بالکن پر پوشال بود جارو نزده بود مامانم مریض بود یه ماه نبودم گاز لجن بسته بود یه دستمال نکشیده بود بخوام بگم یه عالمه هست دیروز دعوامون شد آخه من کمردرد شدید دارم مامانم گفت خب حق داره یکم کمکش کن گفت نمیکنم نمیتونه نکنه   فقط خوبیش اینه منم نکنم نمیگه چرا نمیکنی ولی دیگه به این فکر نمیکنه هیچ کدوم نکنیم خود به خود تمیز نمیشه 

همسر منم چون وقت نداره کار خونه انجام نمبده ولی اصلا اصلا غر نمیزنه وقتی که آزمون استخدامی داشتم. از ...

همسر من اصلا درک نمیکنه..همش میگه چرا ایقد میخونی😶

میگم بابا ایندمه چن روز دیگه بیشتر نیست ولی حالیش نیست

شوهر منم همینه اگه میوه نیارم انقد نمیاره تا خراب شه بریزیم دور کولر تعمیر کرد کل بالکن پر پوشال بود ...

دقیقا همسر من فقط دسشویی رو خودش میره...از طرفی غر هم میزنه

همسر من اصلا درک نمیکنه..همش میگه چرا ایقد میخونی😶میگم بابا ایندمه چن روز دیگه بیشتر نیست ولی حالیش ...

باهاش حرف بزن باید درکت کنه همسر من تو زمینه درس و شغل خیلی پشتتوانم‌ بود خیلی 

دقیقا همسر من فقط دسشویی رو خودش میره...از طرفی غر هم میزنه

شوهر من چاره داشت می‌گفت دسشوییم تو ببر به خدا خونه مامانم بودم زنگ زده بود جورابم تو کدوم کشو گفتم بمب که تو کشوها نذاشتم باز کن پیدا میکنی قبلا شاغل بودم خیلی کمکم میکرد الان هیچی ابم باید بدم ذستش