2777
2789
عنوان

کاش پدرم بمیره ب بدترین شکل ممکن😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 70 پست
چون جدایی اومده در کیفیت زندگی دبگه صد در صدی مطمئن نیستم ز درسته یا ض در ستاره ی عشق : فراق اومد ش ...

ممنونم گلم نمیتونم نذر پولی کنم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ممنونم گلم نمیتونم نذر پولی کنم

خواهرتون منظورمه 

در غیر اینصورت ( اگر نمیخوایید پولی باشه ) همون یس با ۷ تا مبین خوبه 

ختم حدیث کساء‌ خوبه 

اینم برای مشکل دادگاهی خوبه 

و اذکارِ دیگه برای مشکل دادگاهی در گوگل سرچ کنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینارم میخواستم بفرستم‌ ( اگر خواهرتون و شوهرش در طالع و قسمت هم بودن ) 

[ البته میشه در آینده برای ازدواج بعدی انجام داد هم خواهرتون هم شما ] مثلاً ذکر یاوَدود ( هم برای ایجاد محبت بین زن و شوهر هست هم بین سایر اعضای خانواده مثلا خونده بشه به قند در قندون ۱۰۰۱ بار یا اگه سخته ، ۱۰۰۱ بار خونده بشه به سطل قند ، ۱۰۰۱ بار به سطل شکر ، دبه ی شیره ( کلاً چیزای شیرین و زن و شوهر از آن بخورند هم سایر اعضای خانواده .

* اینا رو تو این چند سال از نی نی سایت یاد گرفتم و جمع کردم ( تجربه ی کاربرها بوده ) 

پاراگراف اول اذکار و اعمال و سوره هایی برای ایجاد محبت بین زن و شوهر هست مثل غسل اویس قرنی ،،، یا ذکر یا وَدود ( هم برای ایجاد محبت بین زن و شوهر هست هم بین سایر اعضای خانواده ) ، از پاراگراف دوم به بعد سوره ها و اعمال افزایش رزق و روزی و برکت هست . 

و سوره ی مجادله

در مورد ختم واقعه ( کیفیتش تو گوگل هست ) ،،، بعضیام همینجوری هر شب میخونن 

وصینتنامه ی شهید در مورد سوره ی واقعه 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی ( یا عملی رو انجام بدی 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه که ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره که در گوگل هست ) 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش ( از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ) 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم به بعد مهم نی ...

ممنون عزیزم مرسی گلم از راهنماییات خودتم تو نمازات دعا کن شوهر خواهرم بمیره یا آجیمو بی شر و دردسر اذیت طلاق بده مردیم بخدا از دست پدرم و دامادمون😭

ممنون عزیزم مرسی گلم از راهنماییات خودتم تو نمازات دعا کن شوهر خواهرم بمیره یا آجیمو بی شر و دردسر ا ...

برای پدر ( کلا اعضای خلنواده ، ذکر یا وَدود انجام بده ) ان شاءالله موثر باشه به مادر بگو غسل اویس قرنی انجام بده

برای پدر ( کلا اعضای خلنواده ، ذکر یا وَدود انجام بده ) ان شاءالله موثر باشه به مادر بگو غسل اویس قر ...

هر کاری کنیم اینا عوضین خدا نگذره ازشون تهمت میزنن و آبرو میبرن انواع ظلم در حقمون کردن😔💔😭

زیارت عاشورا و دعای علقمه خوندم نتیجه نگرفتم 

هر کاری کنیم اینا عوضین خدا نگذره ازشون تهمت میزنن و آبرو میبرن انواع ظلم در حقمون کردن😔💔😭زیارت ع ...

ای بابا 

من یه چیز دیگه هم پیدا کردم ، حدود ۷ ماه پیش اتفاقی ارتعاش نام رو تو گوگل دیدم بخش تصاویر بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( زدم روش ارجاع داد به برنامه ی بازار از اونجا نصبش کردم ) 

۲ برنامه عیناً مثل همند 

و قسمت دوم اون برنامه بررسی ارتعاش اسم : اسم شخص و والدین رو وارد میکنی تا ببینی اسم شخص در چه دسته ای هست بهترین اسم اسمیه که در دسته ی اشرافی باشه که بهترینش اشرافی عالی هست ، بدترین اسم اسمیه که در دسته ی حادثه ساز باشه که بدترینش حادثه ساز عالی است .

اسم شخص و مادرش ( مثلاً دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی ) 

اسم شخص و پدرش ( برای درآوردنِ پاقدمِ نام : خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم ) 

مثلا اشرافی ، عالی ، خوش قدم = بهترین 

مثلا حادثه ساز ، عالی ، بد قدم = بدترین 

ملاک اسم مستعار هست ( هر ۳ اسم ) آنطور که صدا می زنند { یعنی آنطور که صدا می دهد } نه آنطور که نوشته میشود : 

مثلا مثلا الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ  میده (  َ   ِ   ُ  مصوت هستن و به تنهایی حساب نمیشن ) ، فقط صامت ها ( حروف الفبا ) حساب میشن پس الاهه میشه الاهِ ( جای الهه الاه را وارد میکنیم ) ، سمانه میشه سمانِ ( سمان را وارد میکنیم ) ، کاوه میشه کاوِ ( کاو را وارد میکنیم ) ، فریده میشه فریدِ ( فرید را وارد میکنیم ) ،،،،، گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، مژگان میشه مان ، گلاب میشه لاب ، گلچهره میشه لهره ( اما در اینجا ه آخر تلفظ نمیشه پس لهره میشه لهرِ ( لهر را وارد میکنیم ) ،،،،، در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل میشه ابلفزل ،،، ع الف تلفظ میشه علی میشه الی ، عالیه میشه آلی یِ ( جای عالیه آلیی را وارد میکنیم ) ، عاطفه میشه آتفِ ( جای عاطفه آتف را وارد میکنیم ) ،،، ح همون ه تلفظ میشه محمد میشه مهمد حمید میشه همید حسن میشه هسن حسین میشه هسین ،،، غ ق تلفظ میشه غلام میشه قلام ارغوان میشه ارقوان ،،، ث ص صدای س میده مثلا ثریا میشه سری یا ، ثمین میشه سمین ، صبا میشه سبا ، ثنا میشه سنا ،،، ط صدای ت میده مثلا طاهر را تاهر وارد کنید ، فاطمه میشه فاتم ، طاهره میشه تاهر ، مطهره میشه متهر ،،، 

آسیه میشه آسی یِ ( آسیی را وارد میکنیم ) ، حانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ، هانیه میشه هانی یِ ( هانیی را وارد میکنیم ) ،،،،،، در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به حسین میگن حوسِن ( اما در این برنامه هوسن را وازد میکنیم ) ، به رباب میگن روباب ( روباب را وارد میکنیم ) ، به رقیه میگن روقَّیَّ ( جای رقیه روقی را وارد میکنیم 

+ شهر محل زندگی ( البته اگر اطمینان داری که آن شخص تا آخر در آن شهر زندگی خواهد کرد ) 

ملاک اسم شناسنامه ای شخص و اسم شناسنامه ای مادرش هست : اما اما همین اسم شناسنامه ای تفاسیری داره : 

اسم شناسنامه ای شخص و مادرش ( مثلا آمنه میشه همنه ) را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را + ابجدِ شهر محل زندگی میکنیم مثلا زنجان ( عدد ۱۱۱ ) یا مثلا شهرستان آباده ( آباده : ابجد آ عدد ۵ است نه عدد ۱ از طرفی ابجد ه هم عدد ۵ است پس جای آ ه میگذاریم تا محاسبه درست دربیاد که میشه هباده ) ( = حاصلجمع ÷ بر عدد ۴ = باقیمانده ۳ و یا ۴ بیاد خوبه ( ۰ هم همون ۴ است ) 

مثلا اسم من با اسم مستعار مادرم ( دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی ) 

میخوام برای خودم چنتا اسم پیدا کنم که با اسم شناسنامه ای مادرم +  زنجان = حاصلجمع ÷ ۴ = ۰ ( ۰ بشه ، ۴ یا همون ۰ از همه شون بهتره ، بعدش ۳ خوبه ، ۲ متوسطه ، ۱ بده سختی در آنجا باشد و اون شهر واسش اومد نداره )) من چون مطمئنم تا اخر در زنجان می مونم 

بعد با اسم منتخب و اسم مستعار مادرم ( اسمی باشه که اشرافی ، عالی ، خوش قدم ( خنثی قدم هم شد اشکالی نداره ) در بیاد 

استخاره هم کردم خوش اومد گفت زحمت دارد استقامت داشته باشی خیلی خوبه 

ببخشید هی مزاحم میشما گفتید خواهرتون شغل دولتی گیرش بیاد 

ان شا الله موفق باشن 

اینم خوبه که محاسبه میکنم میگم : 

برای اینکه بدانی رزق و روزی از چه راهی برات میاد ( یعنی غالبِ اون روزی از چه راهی برات میاد ) : اسم شناسنامه ای شخص و اسم شناسنامه ای مادرش ( اسم شناسنامه ای تفاسیری داره که در پست قبلی گفتم‌ ) حالا اون ۲ اسم را به

ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۷ میکنیم :

باقیمانده اگر ۱ بیاد : از دولت و شبیه آن ( مثلا شرکت های نیمه خصوصی ) = حالا یا شخص شغلش دولتیه یا شوهرش شوهرش دولتیه ( و در آینده بعد فوت شوهر میرسه به همسرش ) 

باقیمانده اگر ۲ بیاد : از مالِ زن ( اگر شخص مونث باشد درآمد از زحمت و شغل خودش است ) 

باقیمانده اگر ۳ بیاد : از مکاتبات نوشتن ( نویسنده یا وکیل یا مدرس و معلم و خطاط و غیره ) ممکنه کارمند دولتی باشه که از نوشتن کسب در آمد میکنه ، ممکنه شغل دولتی نباشه مثل خطاط . 

باقیمانده اگر ۴ بیاد : از سفر و رانندگی 

باقیمانده اگر ۵ بیاد : از ارث 

باقیمانده اگر ۶ بیاد : از تجارت ( مثلا خرید و فروش ، کلا شغل آزاد ) 

باقیمانده اگر ۷ یا همون ۰ بیاد : از حرام ( مثلا خصومت و مشاجره ، ربا ،