2777
2789
عنوان

کاش پدرم بمیره ب بدترین شکل ممکن😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 70 پست
بابا اینا همش شعارهاز کجا معلوم تو ازدواج شانس بیاره؟!من و خواهرم دو تامون بدبخت شدیم پدرم مجبورمون ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدوار بودم ازدواج کنی خوشبخت بشی 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چه طرز حرف زدنه؟ از ما طلبکاری؟افکار خودت محدود و کوتاهه که فکر میکنی مستقل شدنه به اینه که از خ ...

تو از ما طلبکاری ببخشید معلم افکارمون محدوده و کوتاهه

کار مجازی مورد اطمینان که کلاهبرداری نباشه بهم آشنا داری معرفی کن

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
دارم والا از پسش بر نمیایم خیلی شر و وحشی و کولیه از ایناس که از دعوا استقبال میکنه زورش هم خیلی زیا ...

عزیزم کسی تا توی موقعیت شما نباشه نمیتونه درکت کنه.فقط خدا کمکتون کنه ...یا یجوری خدا باباتو سر به راه کنه.که اینقدر شماها اذیت نشید.الان شما متاهلی یامجردی چون گفتی به اجبار شوهرم داده پرسیدم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
عزیزم کسی تا توی موقعیت شما نباشه نمیتونه درکت کنه.فقط خدا کمکتون کنه ...یا یجوری خدا باباتو سر به ر ...

طلاق گرفتم به زور😑

از خدا خیلی دلم شکسته هر چی ادم عوضیه و پسته انداخت تو زندگیمون انگار ما بندش نیستیم😭

چرا؟از یه نوزاد چه کاری ساخته اس؟

فکر کردم بعد بچه دار شدن به زندگی دلگرم میشه عاشق بچش میشه شکاکیش کم میشه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

طلاق گرفتم به زور😑از خدا خیلی دلم شکسته هر چی ادم عوضیه و پسته انداخت تو زندگیمون انگار ما بندش نیس ...

خداروشکر انشاالله اینبار بخت خوب نصیبت میشه به خدا متوسل شو عزیزم

خداروشکر انشاالله اینبار بخت خوب نصیبت میشه به خدا متوسل شو عزیزم

خواهرم هنوز طلاق نگرفته تو رو خدا دعا کنید طلاق بگیرخ راحت شه

ازدواج نمیخوام کنم دیگ حوصله ندارم نمی کشم

کاش پدرم سکته کنه بمیره انشالله 😔

خواهرم هنوز طلاق نگرفته تو رو خدا دعا کنید طلاق بگیرخ راحت شهازدواج نمیخوام کنم دیگ حوصله ندارم نمی ...

امیدوارم خدا هرجور صلاحتون هست به دلتون ارامش بده 

طلاق گرفتم به زور😑از خدا خیلی دلم شکسته هر چی ادم عوضیه و پسته انداخت تو زندگیمون انگار ما بندش نیس ...

واقعا نمیدونم چی بگم.ادم یساعت توی خونش دعوا و بحث میشه اعصابش داغون میشه چه برسه به اینکه هرروز بخاد کتک و اوقات تلخی وناراحتی باشه.خدا کمکتون کنه و جواب این سختیها رو با آرامش بعدش براتون جبران کنه واقعا سخته وسخته وسخته.

اللهم عجل الولیک الفرج💚

کیفیت زندگی زن و مرد ( اهورا مشکان ازدواج " ۲۰ اسفند ۸۹ " ) 

یکیش باقیمانده ۹ ( یا همون ۰ ) شده بود ( در ۳ و ۶ و ۹ = درجه ی دوستی زن و مرد بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند ) 

یکیش باقیمانده ۸ شده بود ( در ۲ و ۵ و ۸ = درجه ی دوستی زن و مرد خوب و یا عالی است و با همدیگر دوست و رفیق هستند ) 

چون جدایی اومده در کیفیت زندگی  دبگه صد در صدی مطمئن نیستم ز درسته یا ض 

در ستاره ی عشق : فراق اومد 

شاید این بتونه کمک کنه ( سوره ی یس بخونه و به هر مبین که رسید حاجتشو بگه " سوره ی یس ۷ تا مبین داره ) میتونه هر روز یس بخونه یا هر از گاهی هر وقت که دستش خالی شد . 

نذر نمک شهید سید مهدی یحیوی به نیت قربه الی الله 

نمک ۱۵۰ بسته ( از این بسته های تک نفره ها بخره اندازه ی پاکن هست ، یا پیدا نکرد نایلون کوچیک برای آجیل مشکل گشا میفروشن کیلویی مثلا ۲۰۰ گرم بخره ، توش ۲ قاشق نمک بریزه و با روبان سبز ببنده ) 

وقتی حاجت روا شد مثلا پنجشنبه ببره در مزار شهدا بزاره روی سنگ یه شهید یا عالم مشهور ، از این نوشته بنویسه ۱۵۰ تا ، با اون نمکها بزاره کنار هم تو ۱۵۰ تا نایلون فریزر .

* نذر نمک حضرت زهرا سلام الله علیها ( میگن خیلی حاجت داده ، این تعداد نمک ها اختیاریه ) 

* نذر کنه اگه خلاص شد آش پابرهنه بپزه ( میگن خیلی حاجت داده ) 

* نذر حنای قاسم بن الحسن علیهم السلام ( میگن خیلی حاجت داده ،،، بعضیام میگن خرافه س ، اما تعداد اونایی که حاجت گرفتن بیشتره ) اینم یکی دو  قاشق بریزه تو نایلون آجیل مشکل گشا با روبان سیاه ببنده و در روزی که برای قاسم بن حسن هست بین خانم های عذادار پخش کنه ( فکر کنم ۶ محرم هست ، اگه نشد روز عاشورا انجام بده ) 

* ختم ۴۰ شبه ی حدیث کساء تا قبل از نیمه شب شرعی ( کمه زود تموم میشه ) 

*** فقط اولین روزی که میخواد بخونه ( یا عملی رو انجام بده ) اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباشه " از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشه " 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

در سایر روزها که اون روز ، روز قمر در عقرب یا روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن نیست ( بهترین روز ، روز پنجشنبه است ؛؛؛؛؛ مکروه ترین روز ، روز چهارشنبه است ) 

دخترم شما وسواس فکری داری از تاپیک های تکراری مشخصهینی چی همش ب دست و پاتون میفتم ‌ روزی ده بار تاپی ...

عزیزم خیلی مشکلات دارم از دلخوشی که تاپیک نمیزنم والا

2810