2777
2789
عنوان

وقتی پارتنرتون خوبه روز به روز خوشگل تر میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 55 پست

وای واقعا

منو نمیگی 

بعد عروسیم همه میگفتن پژمرده شدی 

واقعنم شدم 

از ۶۰ کیلو رسیدم به ۴۹ 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای واقعامنو نمیگی بعد عروسیم همه میگفتن پژمرده شدی واقعنم شدم از ۶۰ کیلو رسیدم به ۴۹

💔

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
تغیر دادم و شعار نیس شما نمیتونین

چند وقته باهاشی؟

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

نه کاملا موافق نیستم چون عموما هر کسی که بهش عنوان پارتنر داد همین کار رو با ادم میکنه 

پارتنر با توجه به معنی لغویش ادمیه که قرار نیست بمونه پس دیر یا زود طرف مقابلش رو دچار سندرم رها شدگی یا اشفتگی روحی میکنه و به تبع اون فرد افسرده ودلمرده و زشت میشه 

اون یار یا معشوق یا به اصطلاح ادم زندگی مشترک اینده هست که میشه راجع به خوب یا بد بودنش و راجع به تاثیرش در کیفیت زندگی طرف مقابلش نظر داد و بحث کرد 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
خیر یه دختر میتونه طرف مقابلش رو تغیر بده

تا اونو تغییر بدی تبدیل یه مرده شدیو ولت کرده 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
2810