2777
2789
عنوان

همسرم گفت جدا بشیم

379 بازدید | 18 پست

من بخاطر توهین ها و حرف های همسرم خیلی از دستش ناراحت و دل شکسته هستم اصلا نمی تونم قیول کنم باهاش رابطه داشته باشم چرا که خودشم هیچ کاری از لحاظ ذهنی و همون حس و حرف هایی که هر زن دوست داره بشونه نمی گه ولی انتظار داره من بپرم تو اغوشش و فقط رابطه میخاد نه چیز دیگه یعنی اگرمن باهاش برقرار کنم زن خوبیم اگه نه کلا از همه لحاظ زن بدی هستم من چطور برم تو اغوش کسی که دنیام سیاه کرد تازه توقع داشته باشه من پیش قدم بشم هیچی دیگه امروز گفت تفاهمی جدا بشیم 

منم اصلا نمی فهمم دیگه دوست داشتن چیه 

بگو. مهریه مو. بده وگمشو برو کنارننه بابات

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بگو. مهریه مو. بده وگمشو برو کنارننه بابات

شیطونه میگه مدارک بزارم جلوش تارصبح ببره 

همیشه تا تقی به تقوقی میخوره فوری میگه طلاق 

اصلا نمیگه ببینم نیاز یه زن چیه 

خب جدا شو هم خودت راحت بشی هم اونتو که محبت نمیکنی رابطه هم برقرار نمیکنی بره خیانت کنه؟

پس من چی من که محبت ندیدم منم برم خیانت کنم 

قطع نکردم تو قهر بودیم اصلا خودش هم پیش قدم نشد 

خب جدا شو هم خودت راحت بشی هم اونتو که محبت نمیکنی رابطه هم برقرار نمیکنی بره خیانت کنه؟

نه رفتارای اشتباهشو جبران کنه

نه که بیشتر گند بالا بیاره

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم مردا عشق و محبت رو فقط تو رابطه میدونن، کاش رابطه زناشوییتون رو قطع نمیکردی

فکر میکنم فقط مثل کالا هستم اونوقت 

تنها نیازش همینه نه تعریفی نه خوشی نه محبتی 

نه رفتارای اشتباهشو جبران کنهنه که بیشتر گند بالا بیاره

اصلا قبول نداره که اشتباه میکنه حتی تو رانندگی هم از پشت فرمون به مردم فحش میده که اونا مقصرن 

قدرت طلب هست

فکر میکنم فقط مثل کالا هستم اونوقت تنها نیازش همینه نه تعریفی نه خوشی نه محبتی

اکثرا همینن

شما بچه دارین 

سعی کن تو بهش یاد بدی با زبون نرم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
فکر میکنم فقط مثل کالا هستم اونوقت تنها نیازش همینه نه تعریفی نه خوشی نه محبتی

مردا محبتشون دوره ایه، یه دوره میچسبن به آدم و محبت میکنن یه دوره کلا بیخیال میشن، ولی تو هردوره نیاز به رابطه دارن

بزودی پسر قشنگم به زندگیمون وارد میشه😍
اصلا قبول نداره که اشتباه میکنه حتی تو رانندگی هم از پشت فرمون به مردم فحش میده که اونا مقصرن قدرت ط ...

وقتی شخصیتش اینجوریه، پس توهم قلقشو دستت بگیر

بزودی پسر قشنگم به زندگیمون وارد میشه😍
مردا محبتشون دوره ایه، یه دوره میچسبن به آدم و محبت میکنن یه دوره کلا بیخیال میشن، ولی تو هردوره نیا ...

اخه مگه میشه  وقتی دلت همراه نیست  بری تو رابطه وقتی همش سرکوفت میزنه و میارد پایین 

الانم حس میکنم غرورم شکسته گفت جدا بشیم من حرف ندید بگیرم دلم میخاد مدارک بزارم جلوش تا بره دنبالش

2810