2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 97 پست
من دوسش داشتم هنوزم دوسش دارم اما وقتی کاراش یادم میوفته روانی میشم

اخه چرا همچین کسیو دوس داری

واقعا روت میشه همچین حرفی بزنی؟

کسی که این همه بهت خیانت کرده مشروب میخوره با همه بوده نه یه بار نه دوبار صد بار 

سرکار نمیرفت خرجی نمیداد میوفتاد دنبال زنا 

چرا همچین ادمی رو باید دوس داشته باشی؟

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چون دوسش داشتی و داری انقدر اذیتی 

کنار باش بخاطر بچا هات 

وظایفتو انجام رده ولی بهش دل نبند 

تا دلت یکم آروم بشه

ان شاءالله که یکم زمان بگذره محبت میاد تو زندگیتون

زندگی مثل عسل شیرینه 💜 گاهی ام یه کوچولو دلو میزنه که طبیعیه دیگه💜
حق طلاق که داری حضانت هم داری سر کار هم میری همچین تفاله ای برا چیته مرد هول هیچ وقت درست نمیشه پیر ...

دیگه بعدازبارداری ک فهمیدم نرفتم سرکار .

ای کاش ک یه کارخوب داشتم وکسی بودک بچه هاموبگیره

اصلا درک نمیکنم موندن بعد از خیانت فکر کن کدوم مردی خیانت میبخشه که زنا هر بار ببخشن این بیشتر توهین به زن و وجودش هست  مرد هول باید مثل تفاله پرتش کنی بیرون. چطور میشه ادم دیگه با ادم خیانتکار زندگی کنه قلب و روح و وجود ادم نابود میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اخه چرا همچین کسیو دوس داریواقعا روت میشه همچین حرفی بزنی؟کسی که این همه بهت خیانت کرده مشروب میخوره ...

نمیدونم چون شایدپشتوانه ندارم خانوادم برای جدایی حمایتم نمیکنن

اشتباه اول زندگیت این بود که فهمیدی شوهرت خطا میره،بازم رفتی سرکار و پولتو آوردی توو زندگیت ،اونم با خیال راحت بره پی هوس بازیش.

اشتباه دوم ،بچه آوردی که شوهرت درست بشه!!وقتی یه آدم ریشه نداره،چطور با یه بچه درست میشه.

اشتباه سوم اینکه راحت بخشیدی خیانتاشو.مچشو تو خونت گرفتی،توو خونه دختره گرفتی!!بازم راحت بخشیدی

اشتباه چهارم بچه دوم

الان هم میخوای زندگی کنی باهاش!!

من دوسش داشتم هنوزم دوسش دارم اما وقتی کاراش یادم میوفته روانی میشم

به نظرم برو روانپزشک مگه میشه کسی بارها بهت خیانت کنه و دوست داشت این بیشتر وابستگی احمقانست خیانت یکبارش هم نابخشودنیست در حالی که شوهر شما هوله تو دوره نامزدی و عقد که خوش خوشانه هم خیانت کرده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
رفتارش با بچه ها چطوره؟واقعا انگیزت واسه موندن کنار همچین ادمی چیه؟خیلی برام سواله

بدنیست باهاشون اما عاشقشونم نیست مثلا تویه جمعی ک میادوقتی بچه های دیگه باشن اول میره سراغاونا بعدمیاد سراغ بچه ها

باخودمم بد نیست اهل دعوامثلانیست میگه دوست دارم میگم بله در کنارمن صدتادیگه هم دوست داری 

یامثلااگه توجمع یه کلمه رواشتباه بگم یایه کاراشتباه کنم اولین نفری ک مسخرم میکنه خودشه😔

دیگه کارنمیکنمنمیدونم بذارم چندماه بگذره مشخص میشه ک بازناهست یانه فعلاک نیست

ببین عزیزم خواهرانه بهت میگم آخر زندگیت پوچه

اگه الان جدابشی یه مدت رنج میکشی و تموم میشه

ولی اگه باهاش بمونی تاآخر عمرت باید رنج بکشی

تازه شما ماشالا درآمدت خوبه حضانت و حق طلاقم داری.

چرا تافهمیدی بارداری سقط نکردی؟نباید میذاشتی دومی بدنیا بیاد.

جونتو بردار و برو 

این دوست داشتن نیست عزیزم این فقط و فقط وابستگیه

نه دلبستگی

اگه عاشقش بودی هیچی رو نمیدیدی

اگه عاشقش بودی تنفر نداشتی ازش

میفهممت که دلت میخواست همین شوهرت آدم درستی بود

ولی دیگه کاریش نمیشه کرد عزیزم

خودتو رنج نده و راهتو ازش جداکن 

ديگه حماقت درچه حد شما كل زندگيت درحال گول زدن خودت بودى پيامهارو ديدى همون موقع فهميدى چه خبره خوبم فهميدى ولى به روى خودت نياوردى وعقدكردى بعدازدواج همه چى ازش ديدى ودوباره خودت وگول زدى وبچه آوردى همين الان هم درحال گول زدن خودتى ،خودتم خوب ميدونى هيچوقت درست نميشه 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
اصلا درک نمیکنم موندن بعد از خیانت فکر کن کدوم مردی خیانت میبخشه که زنا هر بار ببخشن این بیشتر توهین ...

وقتی ک ن جایی برای رفتن ن درآمدی ن هیچی ن پشتوانه ای

من برای یه روز میرم خونه بابام بابچه هام بدرفتاری میکنن ب خصوص خواهرمجردم دیگه بخوام دائم برم چ میکنن ب قران از خدامه ک یه پیرزن پیدابشه بگه بیا کاراموکن تویه اتاقمم بادوتابچت زندگی کن ولی کو راهی ندارم

بدنیست باهاشون اما عاشقشونم نیست مثلا تویه جمعی ک میادوقتی بچه های دیگه باشن اول میره سراغاونا بعدمی ...

جداشو

ازت خواهش میکنم جدا شو

خانوادت چی میگن؟

حرفی از جدایی پیششون زدی؟

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻