2777
2789

حدود ۴روز اینا قراره بریم سفر نوزادم دوماهش چی ببرم با خودم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی بچت چیا نیاز داره؟😑😑

بخدا دارم حس میکنم نینی سایت نباشه بعضیا بلد نیستن چجوری پوشک بچشونو بپوشونن😑😑

من ۳ تا خواهر شیییطون و قاتل دارم 💅🏻 کاربری دست خودمه دوستان ❕رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴

وای نه....خیلی سختع

مجبورم بخدا وگرنه خودم دارم از استرس میمیرم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

۴دست لباس وشلوار

پوشک به میزان کافی

دستکش۲بارمصرف.دستمال کاغذی

دستمال مرطوب

حوله نوزاد

پشه بند

شیشه وپستونک اگرداره

پلاستیک جهت قراردادن پوشک کثیف ودستمال کاغذی و....توش

زیراندازپلاستیکی

لحاف وتشک نوزاد

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نمیدونی بچت چیا نیاز داره؟😑😑بخدا دارم حس میکنم نینی سایت نباشه بعضیا بلد نیستن چجوری پوشک بچشونو ب ...

خو یعنی چی ممکنه ادم یچی یادش نباشه برداره و نیاز باشه 

ولی یکی یاداوری کنه

خو یعنی چی ممکنه ادم یچی یادش نباشه برداره و نیاز باشه ولی یکی یاداوری کنه

اها... 

من ۳ تا خواهر شیییطون و قاتل دارم 💅🏻 کاربری دست خودمه دوستان ❕رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴

همه چیزش دیگه همه چیزایی که توخونه براش استفاده میکنی 

لباس چندتا پوشک وزیرپایی ودستمال مرطوب ولوازم حمام وقطره آده

اگه شیر خشکیه فلاسک وشیشه شیر و شیرخشک وپماد پاهاش و تب سنج و دماسنج و پتو و تشک وبالشتش و کریر داره اونم ببر   

خو یعنی چی ممکنه ادم یچی یادش نباشه برداره و نیاز باشه ولی یکی یاداوری کنه

آهاشیافت وکرم یفوروافتربرای گزیدگی پشه یادت نره

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......