2777
2789

نامزدم دانشجو هست حقوقش در حد دانشجویی هست خودشم توشهری باید دانشگاه بره که خرج زندگی ده برابر شهر خودمونه بره سرکار حقوقش بیشتر میشه الانم اونقدر ریخت و پاش نمیکنه میریم بیرون در حد یه نوشیدنی ساندویچی فلافلی در این حد کادو هم میگیره اونقدری گرون نیستن ولی هیچ وقت دست خالی پیشم نمیاد همیشه شده حتی یه چیز کوچک میخره بزرگترام سرکوفت میزنن میگن باهاش میری بیرون ببرش رستوران گرون مجبورش کن خرجت کنه ولی من نمیدونم نداره دلم میسوزه نامزدم باید از خانواده اش بگیره خرج من کنه؟؟یعنی من باید همچنین انتظاری داشته باشم؟

من ندید بدید نیستم تو خانواده ای بودم از هر چیزی بهترینش رو داشتم آرزوی رستوران گرون رفتن رو ندارم تک فرزندم هستم خانواده‌ امم وضعشون خوبه بد نیست ولی سرکوفت های بقیه ناراحتم میکنه میدونم نامزدم خسیس نیست درحدی که داره خرجم میکنه مردی خسیسه که داشته باشه و خرج نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وقتی ندارهولی کلا گاهی برو خیلی کم توقع نباش

خب میدونم نداره اگه بخواد اینجوری خرجم کنه باید از خانواده اش بگیره باید دستش جلو اونا دراز باشه این ایرادی نداره؟

من شرایطم مثل شما بود وساختم وبه حرف دیگران اهمیت ندادم چون ایمان داشتم به همسرم خداروشکر. اون روزا گذشت والان اصلا پشیمون نیستم همسرم خودش میگه همیشه مدیون من چون باکمترینش ساختم برای بهترینمون 

عزیزم جوری رفتار کن که دیگران نخوان نظر بدن و این انتخاب تو بوده .همه جوره پای انتخابت بمون .شماشرایط همسرت را دیدی و قبول کردی پس دلیلی نداره توقعی از خانوادش داشته باشی ....هرکسی حرف زد بگو من همسرمو همینجور که هست دیدم و قبول کردم و الان هم مشکلی ندارم چون همسرم را میشناسم و قبولش دارم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....