2777
2789

ما اومدیم شهرستان خونه مادرشوهرم از اینجا نیخواییم بریم سرعین یک روزه برگردیم و با شوهرم بریم شهر خودمون مادرشوهرم قبلا خیلی اذیتم کرده زبون تلخی کرده توقع بیجا داشته ک مثلا اولین سفر بعد عقد اینم ببریم و کلی بهمدن چرت و پرت گفت  فرهنگشم پایینه مثلا میخوام واسه مامانم چیزی بخرم ، ولی اگ این باشه نمیتونم چون علنا واکنش نشون میده و میره پشت سرم داستان درست میکنه 

ولی خیلی بدبخت و تنهاست هیشکی دوستش نداره دلم براش میسوزه 

پولداره و خیلی برامون از خودگذشتگی کرده و کمک حالمون بوده همیشه 

حالا ما بریم شهر خودمون کلا تنها میشه شوهرمم از اینکه مادرشو تنها گذاشته عذاب وجدان داره حالا اگ اجازه بدم سفر یک روزه با ما بیاد سرعین حال شوهرمم بهتر میشه 

ولی بمن خوش نمیگذره 

حالا ببرمش یا نه ؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببر گناه داره بلاخره به شما هم کمک مالی کرده یه روزم که چیزی نیست

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اگه عادت نمیشه براش برای هر سفری ببرینش،ببر

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

دقیقا واسه منم پیش اومد این شرایط

اومد باهامون . با اینکه ازش بدم میاد ولی مثل مادرم رفتار کردم باهاش. رفتیم سرعین تو استخر پول بلیط و شام به کنار ،دیدم پاش درد میکنه اونجا پول دادم ماساژش هم دادن. با اینکه خودش پولداره و خرج دختراش میکنه

بعد چند روز گفت بخاطر ماشاژ کمرم درد میکنه😑

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

ببر 

بعدا بگو ب من خوش نگذشت ی بار دیگه بریم

حالا این یک بارم برای مادرت از اونجا چیزی نخر

یا بگو برای خودته ولی برای مادرت باشه 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا واسه منم پیش اومد این شرایطاومد باهامون . با اینکه ازش بدم میاد ولی مثل مادرم رفتار کردم باهاش ...

دقیقا بعد ماساژ کمردرد میاره منم رفتم همین جوری شدم یه چیز طبیعیه 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers