2777
2789

پسر اول رو میخوام شب زایمان بزارم خونه مامانم که صبح زود برم زایمان 

به فکرم رسید تم تولد مورد علاقشو کیک و کادو بخرم خونه رو تزیین کنم از بیمارستان اومدیم خونه و پسرم اومد سوپرایرز شه و یه خاطره خوب از دنیا اومدن داداشش داشته باشه  

البته ی تولد ساده هم میخوام ده روز قبلش تو مهد براش بگیرم پیش دوستاش

هم عکس میگیریم خاطره میشه 

فقط بعدش کی میخواد بهم ریختگیارو جمع کنه😄😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم چه قشنگبهم ریختگی فدا سرتون خوش باشید یه روز و

واقعا میگی 

میترسم مامانم بیاد  دعوام کنه خونه رو بهم ریختم 😂😂😂حساسه مرتب باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب هم ریختگی و سختی تمیزی تو یادت نمی‌مونه ولی خاطره تولد و اون روز میمونه و بعد چند سال میگی چه خوب کاری کردم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعا میگی میترسم مامانم بیاد دعوام کنه خونه رو بهم ریختم 😂😂😂حساسه مرتب باشه

وا مامانت؟😐😂 مگه خونه خودت نیست

فدا سرتون بابا کلی عکس بگیرید بریزید بپاشید کیف کنید خاطره شه براتون 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

یادمه داداش من ب دنیا اومده بود اوردن خونه من از حسودی داشتم میترکیدم...بهم سان.دیس انار دادن حسودی نکنم ولی من گفتم لطفا اون سان.دیس انگور هم بهم بدین ‌..

بعدشم تا میرفتم بالاسر نوزاد میگفتم می‌دونم تو یک مرد هسی در قالب نوزاد....لباس نوزاد پوشیدی شب درش بیاری دخل همرو بیاری..من می‌دونم صدامو می‌شنوی...یهو چشاشو داداشم بازکرد نگام کرد..عین برق پریدم از ترس...چتا یک ماه نزدیکش نشدم هیچچ...شبا هم از ترس اون خابم نمی‌برد🤣🤣🤣🤣

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ب هم ریختگی و سختی تمیزی تو یادت نمی‌مونه ولی خاطره تولد و اون روز میمونه و بعد چند سال میگی چه خوب ...

اره راست میگی 

نهایت تا سرپا شم خونه ترکیده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادمه داداش من ب دنیا اومده بود اوردن خونه من از حسودی داشتم میترکیدم...بهم سان.دیس انار دادن حسودی ...

😅😅😂😂😂😂عزیزم 

ما قرار گذاشتیم اصلا بچه دومو تا اطلاع ثانوی بغل و‌بوس نکنیم

کمبود محبت نگیره دومیه😐😐😃😃😃😃😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره راست میگی نهایت تا سرپا شم خونه ترکیده

آفرین بخایی نخایی یه خونه تکونی لازم داری بعد زایمان فوقش یه کارگر میگیری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😅😅😂😂😂😂عزیزم ما قرار گذاشتیم اصلا بچه دومو تا اطلاع ثانوی بغل و‌بوس نکنیم کمبود محبت نگیره دوم ...

من خیلی بچه تیزی بودم...

کلا آویزون بابام بودم از حرصم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست