2777
2789
عنوان

اعتراض زن رو نمراتم الان پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 25 پست

نگران نباش اصلا اینجوری نیست که بیخود کم کنن اکثرا سعی می کنن اگرهم اعتراض وارد نباشه چیزی کم نشه 

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
از روی حدس و گمان اعتراض زدی یا پاسخنامه رو دقیق چک کرده بودی ؟

ببین من با دختر خالم عین هم امتحان دادیم تازه اون مدرسه غیر حضوری بود هیچی نخونده بود بعد اون بالاتر از من شد با اینکه من خودمو جر دادم مثل هم بودیم😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من با دختر خالم عین هم امتحان دادیم تازه اون مدرسه غیر حضوری بود هیچی نخونده بود بعد اون بالاتر ...

پس از روی حدس و گمان اعتراض زدی کاش پاسخنامه رو چک میکردی بعد هر امتحان به بلد بودن نیست که صرفا 

باید چیزی که تو پاسخنامه هست رو نوشته باشی تا نمرشو بگیری 

ولی توکل برخدا انشالله که خوب پیش بره

پس از روی حدس و گمان اعتراض زدی کاش پاسخنامه رو چک میکردی بعد هر امتحان به بلد بودن نیست که صرفا بای ...

ببین آخه من آدم استرسیم و چک میکردم دیگه درس نمیخوندم وحانوادم نذاشتن چک کنم چون می‌فهمیدم خون گریه میکردم ولی خب اون چیزیم که شد خیلی کم شد و امیدوارم نبفتم🤦‍♀️