2777
2789
عنوان

بچه دارا بیان دلم خیلی پره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست
بچه اس بابانمیفهمهولش کن بذار بره پیش عمشتو هم یه کم نفس بکش

ببین تاالان دقیقا همینکارو میکردم میگفتم بره پایین منم یه نفسی بکشم ولی مشکل اینجاست که رفته رفته داره بزرگ میشه یاد میگیره خودش دره آپارتمانو باز کنه بره اگه نزاشتم بره با جیییغ بره بعدم که دیگه میخواد برنگرده خونه و دوباره جیغ و داد ...

اتفاقا خوب نیست بچه زیاد با غیر از خانواده خودش وقت بگذرونه چون چند تربیتی میشه 

همسرت از اول باید خونه مستقل میخرید 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا اتفاقا انقدر بهش توجه میکنن که خونواده خودم نمیکنن ولی بچم خیلی بی قانون شده هر ساعت و دقیقه ...

عزیزم خدا نعمت بهت داده ناشکری من اینقدر دست تنهام از خستگی دارم هلاک میشم بچه داری  وحشتناکه 

عزیزم خدا نعمت بهت داده ناشکری من اینقدر دست تنهام از خستگی دارم هلاک میشم بچه داری وحشتناکه

نه ناشکری نمیکنم خیلیم دوستشون دارم ولی واقعا بچم دیگه من براش مهم نیستم اصلا حرف شنوی از من نداره و همش در حاله گریست یا واسه اینکه بره پایین یا اینکه نخواد برگرده بالا 

باور کن این چیزا هم خوده بچه را و هم منو خیلی اذیت میکنه 

چه جالب که پسر منم دقیقا همسن بچه شماست 

منم این مشکلو دارم جوری که من تا ازدواج کردم باردار شدم از اول ازدواج درسته خونمون جدا بود ولی محال بود ی روز در حد سر زدن نریم خونه خانواده شوهرم.... اون موقع ها برام مهم نبود میرفتم و میومدم 

الان که بچه دارم انگار وظیفم شده مرتب برم اونجا بچه رو ببینن جالبش اینجاس که اونا نمیان خونم اول اخرش منم که باید برم.... با وجود بچه خیلی وقتا بهونه اوردم که نرم اونجا ولی انگار از دستم در رفته... 

دقیقا پسر منم همش عمشو میخواد اگه نخوام برمم اون کچلم میکنه هی اسمشو میاره... 

مشکل من اینجاست که خیلی زیاد داره روی بچه من تاثیر میذاره من از نوع تربیتش متنفرم با خودش مشکلی ندارما ولی هر چی بهش میگم نکنه بدتر میکنه سر بچم و

در نهایت کار خودشو میکنه 

شوهرمم اصلاااا این موضوعاتو جدی نمیگیره تهش با ی اشتی باز منو میبره خونه مادرش 😑😑😑