2777
2789
عنوان

از شوهرم چندشم میشه 🤮

2681 بازدید | 82 پست

بچه ها عوارض ال دی تهوعه؟

نمیدونم چرا نسبت به همسرم اینطور شدم

همسرم خیلی تمیزه همیشه بوی عطر میده اما بخدا یک هفتس میبینمش دوست دارم بالا بیارم دقیقا از وقتی ال دی میخورم

اصلا نمیتونم تو اتاق خوابمون حالم بد میشه حس میکنم بوی بدنش تو اتاقه بوی آدمیزاد

بجز ال دی چه قرصی خوبه. واسه ج ل و گ ی ری؟

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حامله ای مبارکه

ن فدات شم خدانکنه تازه پریودم تموم شده 

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

چ ربطی ب ال دی داره جلل خالق ادم چ چیزا ک نمیبینه اینجا😐

عوارض ال دی فکر کنم تهوعه 

قرص دزوسپتیو کمترین عوارضو داره

قوی هست مثل ال دی؟

عوارض ال دی فکر کنم تهوعه

والا من پنج ماهه دارم میخورم حالت تهوع هم ندارم خداروشکر

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
والا من پنج ماهه دارم میخورم حالت تهوع هم ندارم خداروشکر

همین ال دی قدیمیا یا خارجی؟